Două cutremure au avut loc în Buzău, în mai puţin de două ore

Camelia Arsene  Valeriu Tache  
înHotnews
15/10/2017, 00:06
Două cutremure au avut loc în Buzău, în mai puţin de două ore

Judeţul Buzău a fost „lovit” de două cutremure în nu mai puţin de două ore. Acestea s-au produs în cursul dimineţii de sâmbătă, iar unul dintre ele a avut magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter.

Conform anunţului făcut de Inistitutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), primul cutremur care a avut loc în judeţul Buzău s-a produs la ora 03:38:43. Acesta a avut o magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

25 de cutremure au avut loc în România anul acesta

Mai mult, primul cutremur care a avut loc în judeţul Buzău în cursul dimineţii de sâmbătă, 14 octombrie, a avut loc la o adâncime de 128,5 kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvolare pentru Fizica Pământului.

Cel de-al doilea cutremur care a avut loc în judeţul Buzău sa produs la ora 05:33:07, la o adâncime de 139,8 kilometri şi a avut o magnitudine de 2,3 pe scara Richter. În ultimii doi ani au avut loc nu mai puţn de 25 de seisme cu magnitudine de peste 4 grade în România. Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc pe 8 februarie şi a avut o magnitudine de 5 grade, fiind resimţit şi de locuitorii Bucureştiului.

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×