VIDEO TERIBIL. Update/ Cutremur devastator de 7,1 pe scara Richter în Mexic! Bilanţul a ajuns la 250 de morţi. Cel puţin 20 de copii au decedat după prăbuşirea unei şcoli

Filon Stan  Camelia Arsene  
înHotnews
21/09/2017, 00:00
VIDEO TERIBIL. Update/ Cutremur devastator de 7,1 pe scara Richter în Mexic! Bilanţul a ajuns la 250 de morţi. Cel puţin 20 de copii au decedat după prăbuşirea unei şcoliGALERIE FOTO

UPDATE, 20 septembrie, ora 10:30/ Bilanţul cutremurului cu magnitudine 7,1 care a zguduit marţi centrul Mexicului a ajuns la 250 de persoane decedate, iar salvatorii caută în continuare supravieţuitori în clădirile prăbuşite, potrivit bbc.com.

UPDATE, 20 septembrie, ora 09:00 / Cel puţin 20 de copii şi mai mulţi adulţi şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii şcolii primare Enrique Rebsamen, în Ciudad de Mexico, au declarat oficiali pentru presa locală, relatează BBC News.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

UPDATE, 20 septembrie, ora 07:40/ Bilanţul cutermurului din Mexic a ajuns la 149 de morţi, anunţă news.ro

UPDATE, 20 septembrie, ora 00:36 / Conform primului raport oficial, s-au înregistrat 49 de morţi după cutremurul de 7,1 grade pe scara Richter care a zguduit Mexico City. 

Un cutremur puternic a fost resimţit marţi în Mexic. Clădirile au început să se clatine puternic şi panica s-a instalat printre oameni. Televiziunea mexicană şi reţelele media au difuzat imagini cu clădiri grav avariate.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Estimarea iniţială a magnitudinii seismului a fost de 7,4. Epicentrul a fost la opt km la sud-est de Atecingo, în statul Puebla din centrul Mexicului. Mişcarea s-a produs la o adâncime de 51 de kilometri. Nu se cunosc încă detalii despre eventuale pierderi de vieţi omeneşti.

Cutremurul de marţi seara, a cărui magnitudine a fost până la urmă de 7,1, a avut loc la câteva ore după ce în Ciudad de Mexico s-a desfăşurat un exerciţiu de pregătire pentru seisme. Acum 32 de ani, pe 19 septembrie 1985, Mexicul a fost lovit de un seism de 8 grade pe scara Richter, care a produs peste 5000 de morţi.


Acum o săptămână a avut loc un cutremur cu magnitudinea 8,1 în largul coastelor Mexicului, la o adâncime de 33 de kilometri. 96 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×