VIDEO TERIBIL. Update/ Cutremur devastator de 7,1 pe scara Richter în Mexic! Bilanţul a ajuns la 250 de morţi. Cel puţin 20 de copii au decedat după prăbuşirea unei şcoli

Filon Stan    Camelia Arsene   
în Hotnews
21/09/2017, 00:00
VIDEO TERIBIL. Update/ Cutremur devastator de 7,1 pe scara Richter în Mexic! Bilanţul a ajuns la 250 de morţi. Cel puţin 20 de copii au decedat după prăbuşirea unei şcoli GALERIE FOTO

UPDATE, 20 septembrie, ora 10:30/ Bilanţul cutremurului cu magnitudine 7,1 care a zguduit marţi centrul Mexicului a ajuns la 250 de persoane decedate, iar salvatorii caută în continuare supravieţuitori în clădirile prăbuşite, potrivit bbc.com.

UPDATE, 20 septembrie, ora 09:00 / Cel puţin 20 de copii şi mai mulţi adulţi şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii şcolii primare Enrique Rebsamen, în Ciudad de Mexico, au declarat oficiali pentru presa locală, relatează BBC News.

UPDATE, 20 septembrie, ora 07:40/ Bilanţul cutermurului din Mexic a ajuns la 149 de morţi, anunţă news.ro

UPDATE, 20 septembrie, ora 00:36 / Conform primului raport oficial, s-au înregistrat 49 de morţi după cutremurul de 7,1 grade pe scara Richter care a zguduit Mexico City. 

Un cutremur puternic a fost resimţit marţi în Mexic. Clădirile au început să se clatine puternic şi panica s-a instalat printre oameni. Televiziunea mexicană şi reţelele media au difuzat imagini cu clădiri grav avariate.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Estimarea iniţială a magnitudinii seismului a fost de 7,4. Epicentrul a fost la opt km la sud-est de Atecingo, în statul Puebla din centrul Mexicului. Mişcarea s-a produs la o adâncime de 51 de kilometri. Nu se cunosc încă detalii despre eventuale pierderi de vieţi omeneşti.

Cutremurul de marţi seara, a cărui magnitudine a fost până la urmă de 7,1, a avut loc la câteva ore după ce în Ciudad de Mexico s-a desfăşurat un exerciţiu de pregătire pentru seisme. Acum 32 de ani, pe 19 septembrie 1985, Mexicul a fost lovit de un seism de 8 grade pe scara Richter, care a produs peste 5000 de morţi.


Acum o săptămână a avut loc un cutremur cu magnitudinea 8,1 în largul coastelor Mexicului, la o adâncime de 33 de kilometri. 96 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×