Update. INFP a revizuit la 4,4 pe scara Richter magnitudinea cutremului înregistrat miercuri în România

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 14:07
Update. INFP a revizuit la 4,4 pe scara Richter magnitudinea cutremului înregistrat miercuri în România

Update – INFP a revizuit la 4,4 pe scara Richter magnitudinea cutremului înregistrat miercuri la prânz, la ora 12:24, în judeţul Vrancea, zona seismică Vrancea. Şi adâncimea la care s-a produs seismul a fost revizuită în scădere la 137 de kilometri, de la 157 kilometri iniţial.


În urmă cu câteva minute a avut loc un cutremur în Bucureşti. A durat câteva secunde, dar s-a resimţit destul de tare.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) transmite:

In ziua de 14/03/2018 la ora 12:24:49(ora Romaniei) s-a produs in Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea un cutremur cu magnitudinea 4.6 pe scara Richter, la adancimea de 140km.

Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu(42km), Covasna(45km), Slănic-Moldova(52km), Odobeşti(55km), Târgu Secuiesc(56km)

 

Ştirea MOMENTULUI

Bianca Drăgușanu revine în forță cu poze sexy! Fanii au admirat-o, alții au blamat-o!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.