Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti! O pasageră a ajuns de urgenţă la spital

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
08/11/2017, 11:06
Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti! O pasageră a ajuns de urgenţă la spital

Pilotul unei curse aeriane care se îndrepta spre Turcia a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în România, după ce o pacientă a acuzat probleme grave de sănătate. Aeronavă Boeing 738, aparţinând companiei Sunexpress Deutschland, care efectua cursa Hanovra-Adana (Turcia) a solicitat marţi seara, la ora 22.07, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

O pasageră în vârstă de 44 ani ar fi suferit un atac de cord, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al aeroportului, Theodor Postelnicu.

Cursă aeriană, aterizare de urgenţă! Femeia a fost stabilizată şi dusă la spital

”După aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă, la ora 22.47, la bordul aeronavei a urcat echipajul medical de urgenţă al aeroportului, care a reuşit să stabilizeze pasagera”, a declarat miercuri pentru News.ro purtătorul de cuvânt al aeroportului, Theodor Postelnicu.

Femeia a fost transportată de urgenţă către unul dintre spitalele din Bucureşti, iar aeronava a decolat în cursul nopţii către destinaţie, adaugă el. Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat de acest incident, desfăşurându-se în condiţii normale, precizează oficialul aeroportului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×