Zeci de români sunt blocaţi de miercuri seara pe aeroportul din Portugalia! O cursă aeriană a fost anulată

Filon Stan   
în Hotnews
07/09/2017, 11:41
Zeci de români sunt blocaţi de miercuri seara pe aeroportul din Portugalia! O cursă aeriană a fost anulată

Cursă aeriană anulată! Zeci de turişti români sunt blocaţi pe Aeroportul din Lisabona de miercuri seară, după ce cursa aeriană care trebuia să îi aducă la Bucureşti a fost anulată. Ministerul Afacerilor Externe a transmis, joi dimineaţă, că are în atenţie acest caz şi că o parte dintre cetăţenii români urmează să plece cu „alte curse aeriene alternative”.

De asemenea, alte peste 250 de persoane care ar fi urmat să plece joi dimineaţă de la Bucureşti spre Lisabona au aflat în aeroport că zborul a fost anulat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cursă aeriană anulată fără explicaţii

Cursa aeriană Lisabona-Bucureşti aparţinând companiei TAP Portugal urma să decoleze din capitala Portugaliei miercuri seară, în jurul orei 24.00, însă turiştilor li s-a spus că zborul va fi amânat. Ulterior, ei au aflat că zborul a fost anulat. Oamenii nu au primit explicaţii legate de motivele acestei situaţii.

„Sunt familii cu copii mici, nu am primit explicaţii, au spus doar că nu au zboruri pentru România. Nu ne-au asigurat cazare şi nimic pe parcursul nopţii”, a spus, la Antena 3, unul dintre pasagerii care şi-au petrecut noaptea în aeroportul din Lisabona.

O echipă consulară a Ambasadei României la Lisabona s-a deplasat la aeroport, în cursul nopţii, pentru discuţii cu reprezentanţii companiei aeriene şi cu cetăţenii români, iar conform informaţiilor obţinute până la acest moment, o parte dintre cetăţenii români urmează să plece cu alte curse aeriene alternative, spun reprezentanţii MAE.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×