Curs valutar BNR, azi, 8 octombrie 2019. Lira sterlină a scăzut – UPDATE

Alexa Serdan   
în Curs BNR
08/10/2019, 13:05
Curs valutar BNR, azi, 8 octombrie 2019. Lira sterlină a scăzut – UPDATE
Curs valutar BNR pentru ziua de marți, 8 octombrie 2019. Vezi la ce valoare vor ajunge monedele lumii. Sursa foto: cotidianul.ro

Banca Națională a României va publica noul curs valutar astăzi începând cu ora 13:00. Până la prânz ne vom raporta la cursul valutar întocmit ieri, 7 octombrie. Citește în rândurile de mai jos și află care sunt cotațiile principalelor monede ale lumii: euro, dolarul american, lira sterlină sau francul elvețian.

Curs valutar BNR pentru ziua de marți, 8 octombrie

UPDATE ORA 13:05. Moneda euro a ajuns la valoarea de 4,7479 lei, dolarul american a fost cotat cu 4,3212 lei, iar lira sterlină a atins valoarea de 5,2922 lei.

Curs valutar pentru moneda euro

Moneda unică europeană a fost cotată la cursul valutar de ieri, 7 octombrie, la valoarea de 4,7472 lei, în scădere ușoară față de ultima zi a săptămânii trecute, vineri, 4 octombrie, când a stagnat la valoarea de 4,7483 lei după ce joi ajunsese la această valoare.

Curs valutar pentru dolarul american

Dolarul american a înregistrat la cursul valutar de ieri, 7 octombrie, valoarea de 4,3268 lei, în creștere față de ultimul curs, vineri, 4 octombrie, când a atins valoarea de 4,3241 lei. Joi, în penultima zi a cursului valutar de săptămâna trecută dolarul a atins valoarea de 4,3361 lei.

Curs valutar pentru lira sterlină

Moneda Regatului Unit a înregistrat ieri, 7 octombrie, valoarea de 5,3220 lei fiind în scădere față de ultima zi în care s-a afișat cursul valutar, vineri, 4 octombrie, când a avut valoarea de 5,3370 lei. Lira sterlină a crescut vineri față de cursul de joi, 3 octombrie, când a ajuns la suma de 5,3286 lei.

Curs valutar BNR pentru 8 octombrie
Citește la ce valoare au ajuns monedele lumii. Sursa foto: ordinea.ro

Visa și Revolut își extind parteneriatul și în țara noastră

Brandul popular Visa și Revolut au făcut un nou parteneriat pe care doresc să-l extindă. După ce acest parteneriat a cunscut succesul pe continentul european și a ajuns pe 24 de noi piețe la nivel global, iată că acum Revolut vrea să-și prezinte produsele în alte cinci noi regiuni ale lumii printre care se numără și România. Așadar, Revolut și Visa vor să le ofere românilor noi opțiuni și un plus de flexibilitate în gestionarea finanțelor.

Prin urmare, aplicația dezvoltată de Revolut le va oferi consumatorilor servicii digitale financiare prin intermediul unei aplicații mobile. Această aplicație le va permite consumatorior să efectueze plăți sau schimburi valutare, toate conturile Revolut fiind legate la un card bancar Visa.

„Suntem entuziasmați să construim pe baza parteneriatului existent cu Visa, lider în lume în ceea ce privește plățile electronice, fapt ce va transforma în realitate viziunea noastră comună despre experiențele de plată ușoare și inovatoare”, a declarat Nikolay Storonsky, fondator și CEO Revolut. „Noul parteneriat încheiat la nivel global cu Visa vine într-un moment excelent pentru Revolut, întrucât ne extindem pe o serie de noi piețe pentru a oferi consumatorilor mai mult control, flexibilitate și funcționalități inovatoare, de care utilizatorii noștri europeni se bucură de ani de zile”,  a declarat UK și Irlanda Managing Director Visa Jeni Mundy.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×