CUPLUL ANULUI în showbiz-ul din România! BOTEZATU recunoaşte tot: „O IUBESC”! E vorba despre o faimoasă cântăreaţă

Filon Stan   
in Monden
23/03/2018, 10:00
CUPLUL ANULUI în showbiz-ul din România! BOTEZATU recunoaşte tot: „O IUBESC”! E vorba despre o faimoasă cântăreaţă GALERIE FOTO

Un nou cuplu pare să fi luat naştere în showbiz-ul din România. Protagoniştii acestei poveşti de dragoste sunt Cătălin Botezatu şi Corina, faimoasa cântăreaţă care a divorţat în 2016 de afaceristul Nelu Bud, după mai bine de 20 de ani de relaţie.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI

 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Aparent, cei doi nu au nimic de a face unul cu celălalt, sunt doar două nume din vasta listă de vedete din lumea mondenă autohtonă. Astă până într-o noapte, mai precis la o petrecere mondenă, când cei doi au părut extrem de apropiaţi. Mai mult, creatorul de modă – sincer din fire, după cum prea bine ştim – nu s-a sfiit să recunoască presupusa relaţie, mărturisind că deja s-a îndrăgostit de Corina.

„Formăm un cuplu..”, a spus Botezatu, fâstâcit. „Ar fi frumos, pentru că eu o iubesc mult de tot”, a continuat designerul vestimentar, imaginile cu cei doi împreună putând fi urmărite în galeria foto de mai sus.

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.