GALERIE FOTO / Andreea Mantea şi Ştefan Stan din nou împreună!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/06/2015, 11:58
GALERIE FOTO / Andreea Mantea şi Ştefan Stan din nou împreună! GALERIE FOTO

WOWbiz.ro a reusit sa surprinda imagini fabuloase: Andreea Mantea si Stefan Stan din nou impreuna. Asa tandri i-am mai vazut doar pe vremea cand formau un cuplu. S-a intamplat ieri, pe la orele pranzului, intr-un cunoscut complex rezidential din sectorul 6 al Capitalei. Vreme frumoasa, lume multa la piscina si un concert pe cinste marca Stefan Stan alaturi de bandul sau. Distractia parea asigurata insa… parca lipsea ceva pentru ca ziua sa fie una cu totul si cu totul speciala.

Si sperantele paparazzilor WOWbiz.ro nu au fost in zadar. La un moment dat, in parcarea complexului rezidential si-a facut aparitia un bolid la volanul caruia se afla nimeni alta decat proaspata mamica Andreea Mantea, cea cu care Stefan avusese, in trecut, o relatie tumultoasa care a durat mai bine de un an.

Camuflata cu o pereche de ochelari de soare, bruneta nu s-a grabit sa coboare din masina, a vorbit la telefon si, in scurt timp si-a facut aparitia si Stefan, care a urcat in masina, pe locul din dreapta! Imaginile sunt atat de spectaculoase incat eclipsau, pur si simplu agitatia si distractia de la doar cateva zeci de metri, din zona piscinei unde band-ul Vocii Romaniei se pregatea de concert.

CLICK PE POZE SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE SURPRINSE DE PAPARAZZI

 

Citeste mai mult pe www.wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×