Cunoscută prezentatoare TV, divorţ la doar patru luni de la nuntă

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
23/06/2015, 12:30
Cunoscută prezentatoare TV, divorţ la doar patru luni de la nuntăGALERIE FOTO

S-au căsătorit pe ascuns în luna februarie când nimeni nu se aştepta, însă se pare că acum totul s-a terminat între ei.

Imediat după nuntă, Octavia Geamănu şi Marian Ionescu au închiriat un apartament în zona Herăstrău în care nu au rezistat decât 4 luni.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Din păcate, această mutare a condus la despărţire. Se pare că Octavia s-a săturat de infidelităţile partenerului ei şi mai ales de faptul că petrecea nopţile singură, aşa că a pus capăt relaţiei.

Conform revistei Ciao, citată de realitatea.net, Octavia s-a mutat în vechiul ei apartament din Bucureştii Noi, iar Marian s-a întors în casa fostei soţii, Adriana, din Pipera. Chitaristul de la Direcţia 5 se pare că a anunţat-o deja pe fosta lui iubită, Ana, că nu mai este însurat şi că ar face orice să se împace cu ea.

Zvonurile legate de despărţirea lor sunt întărite şi de faptul că Octavia a lipsit în ultima perioadă de la concertele partenerului ei, dar şi de faptul că a plecat singură în vacanţă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×