Cum verifici dacă parfumul pe care vrei să îl cumperi este sau nu original!

Filon Stan   
în Hotnews
11/10/2017, 21:48
Cum verifici dacă parfumul pe care vrei să îl cumperi este sau nu original!

Ai găsit un parfum la un preţ mai mult decât accesibil? Posibil să fie un parfum contrafăcut. Nu trebuie să fii chiar expert pentru a face diferenţa dintre un parfum original şi un fake. Trebuie doar să urmăreşti câteva lucruri. Noi îşi furnizăm 10 trucuri ca să afli dacă parfumul cumpărat este original.

Ambalajul trebuie să fie impecabil- Fiecare parfum de calitate este ambalat într-o cutie învelită într-un celofan fin, transparent, cu lipituri impecabile. Dacă ambalajul prezintă uşoare modificări sau este mai aspru, e fără îndoială vorba de un pafum contrafăcut. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cum verifici un parfum. Verifică seria şi numărul de lot

Interiorul cutiei e mereu alb- Ambalajele parfumurilor originale nu au niciun fel de imperfecţiuni. mai mult, interiorul este mereu alb, nicidecum altă culoare. Verifică acest aspect înainte să plăteşti bani mulţi pe un parfum.

Analizează etichetele şi scrisul de pe ambalaj- Pe spatele cutiei de parfum trebuie să se regăsească toate informaţiile despre compania producătoare. Poi accesa site-ul companiei şi poţi verifica informaţii despre parfum. Chiar şi un semn de punctuaţie sau un rând de text în plus înseamnă că ai de a face cu un parfum contrafăcut.

Culoarea lichidului din sticlă- Marile case producătoare de parfumuri nu folosesc coloranţi pentru parfum. În 99,9 la sută din cazuri, parfumul are o culoare deloc puternică. Un lichid închis la culoare înseamnă un parfum fals.

Verifică seria şi numărul de lot- Numărul de serie şi de lot nu trebuie să fie lipite pe sticle, ci inscripţionate direct. Cele două trebuie să fie identice cu cele inscripţionate pe ambalaj.

Durata mirosului e importantă- Un parfum original, de calitate, îşi menţine mirosul vreme îndelungată. Astfel, pulverizat pe o bucată de hârtie trebuie să miroasă şi după 24 de ore.

Lichidul trebuie să fie limpede- Agită sticla de parfum. Dacă parfumul este original, bulele de aer trebuie să dispară după circa 10 secunde. Dacă se menţin, produsul nu e original.

Testul geamului e de ajutor- Un parfum de calitate, cu consistenţa originală, nu se va prelinge pe geam când e pulverizat.

Verifică codul de bare al parfumului- Există site-uri autorizate unde poţi verifica produsul. Codul se poate înscrie pe codecheck.info sau pe checkcosmetic.net

Analizează capacul. Verifică aspectul capacului şi finisajul acestuia. Confruntă ce ce se prezintă pe site-ul producătorului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×