Prognoza meteo. Cum va fi vremea în weekend

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
02/03/2018, 22:39
Prognoza meteo. Cum va fi vremea în weekend

Prognoza meteo 3 – 4 martie 2018 în ţară

”Va ninge, dar vor fi şi perioade în care se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ploaie cu depunere de polei, în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Banat şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului.Ninsorile vor fi moderate cantitativ, îndeosebi în sud-vestul ţării, iar în zona Munţilor Banatului şi în cea de vest a Carpaţilor Meridionali se va depune strat nou de zăpadă mai consistent.

Temporar intensificări ale vântului vor fi în sudul Banatului, unde rafalele vor atinge în general 55…60 km/h, precum şi în zona montană înaltă, cu viteze de 70…90 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului, dar la cote mai reduse, de 40…50 km/h, vor fi şi în regiunile extracarpatice.” precizează ANM.

Prognoza meteo 3 – 4 martie 2018 în Bucureşti

Sâmbătă, 3 martie 2018, în Bucureşti, cerul va fi parţial înnorat. Temperaturile vor fi cuprinse între -5 şi 2 grade Celsius.

Duminică, 4 februarie 2018, iar se răceşte semnificativ. Maxima zilei va fi negativă, de -1 grad Celsius, iar minima de -8 grade Celsius.

În săptămâna care urmează, se încălzeşte semnificativ începând de miercuri, iar vineri vom ajunge la o minimă pozitivă şi o maximă de 10 grade Celsius. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×