Meteorologii au făcut anunţul. Cum va fi vremea în următoarele 3 luni

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
02/03/2018, 22:12
Meteorologii au făcut anunţul. Cum va fi vremea în următoarele 3 luni

Potrivit ANM, în lunile martie şi aprilie vor fi precipitaţii excedentare. Şi luna mai va fi o lună cu precipitaţii abundente, excepţie făcând partea de sud-est a ţării, unde acestea vor avea valori apropiate de media climatologică.

Prognoza meteo martie 2018

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiata de norma climatologică în sudul, sud-estul si local in vestul ţării şi se va situa sub normal în restul teritoriului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Precipitaţiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării.

Prognoza meteo aprilie 2018

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice si estice şi se vor situa sub mediile climatologice în restul tarii.

Precipitaţiile totale lunare vor fi, în general, excedentare

Prognoza meteo mai 2018

Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est şi local în vest şi sub normal în celelalte zone.

Potrivit ANM, precipitaţiile totale lunare vor fi apropiate de normă in sud-estul tarii si local in sud si est si vor avea o tendinta spre excedent in rest.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×