Cum va fi vremea de Paşte! Anunţul de ultimă oră al meteorologilor!

Filon Stan   
în Stirea zilei
03/04/2018, 15:21
Cum va fi vremea de Paşte! Anunţul de ultimă oră al meteorologilor!

Vremea de Paşte 2018 va fi călduroasă în prima zi de sărbătoare şi instabilă în următoarele două. Prognoza meteo pentru aprilie indică valori termice sub medie, cu excepţie în regiunile sudice ale ţării, arată o estimare făcută de ANM.

Duminică, pe 8 aprilie, când este sărbătorit Paştele Ortodox, meteorologii estimează că vremea va fi foarte caldă, în majoritatea regiunilor României. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius. În zona Moldovei, temperaturile în timpul zilei vor oscila între 21 şi 24 de grade. În Muntenia şi Oltenia, de asemenea, maximele vor urca până la 24 de grade.

Vreme frumoasă în prima zi de Paşte

Tot 24 de grade se vor înregistra în prima zi din marea sărbătoare şi în Bucureşti. În centrul României vor fi între 20 şi 24 de grade, iar în vest vor fi 21 – 23 de grade. Vremea de Paşte 2018 va fi mai rece, în schimb, pe litoral. Maximele se vor opri doar la 14 – 17 grade. Mai cald va fi în estul Dobrogei, unde se vor înregistra 21 de grade.

Cei de la Accuweather estimează că vremea va fi caldă. În cursul nopţii, cerul va fi noros şi este posibil, de asemenea, să plouă, inclusiv cu descărcări electrice. Şansele de precipitaţii sunt de 61%. Temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius, iar cea resimţită va fi de aproximativ 8 grade.

Luni, pe 9 aprilie, în a doua zi de Paşte 2018, vremea va fi mai caldă ca ziua precedentă, temperatura estimată fiind de 22 de grade Celsius, iar cea resimţită de 22 de grade. Cerul va fi temporar noros, iar în cea mai mare parte a zilei va fi soare. Noaptea,cerul va fi noros, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius, iar cea resimţită de doar 4 grade. Va ploua sporadic, şansele de precipitaţii fiind de 62%.

Marţi, pe 10 aprilie, în a treia zi de Paşte, vremea va fi caldă, cu temperatura maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi însă noros şi sunt şanse mai mari să plouă, de 61%. Noaptea, temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius, iar cea resimţită va fi de 3 grade. Cerul va fi noros, iar şansele de precipitaţii sunt de 41%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×