Cum se recuperează Cătălin Botezatu după operațiile din Turcia. Buna lui prietenă, Raluca Bădulescu, a dezvăluit totul pe Instagram

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/10/2019, 18:27
Cum se recuperează Cătălin Botezatu după operațiile din Turcia. Buna lui prietenă, Raluca Bădulescu, a dezvăluit totul pe Instagram GALERIE FOTO
Cum se recuperează Cătălin Botezatu după operațiile din Turcia. Sursa foto: playtech.ro

Au apărut noi detalii legate de starea de sănătate a cunoscutului designer Cătălin Botezatu și modul cum se recuperează acesta după operația din Turcia! Se pare că vedeta se simte din ce în ce mai bine, după ce în ultima perioadă a suferit mai multe intervenții chirurgicale care i-au salvat viața, după cum a recunoscut chiar el.

Cum se recuperează Cătălin Botezatu după operațiile din Turcia

Cătălin Botezatu a suferit o intervenție chirurgicală foarte complicată, în Turcia, acolo unde i-a fost scoasă o tumoră canceroasă care îi putea pune viața în pericol. Vedeta a spus imediat după intervenția din Turcia că medicii i-au oprit cancerul.

”Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul”, declara designerul pentru Teo Show.

Cum se recuperează Cătălin Botezatu după operațiile din Turcia
Cum se recuperează Cătălin Botezatu după operațiile din Turcia

Fotografie de mii de like-uri cu Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu

Acum, buna sa prietenă, Raluca Bădulescu a postat o fotografie în care apare alături de Cătălin Botezatu. Acesta arată bine, parcă a și slăbit puțin, iar fanii au sărit imediat cu comentarii. „Sănătate, Cătălin! Ne rugăm pentru tine”, a transmis un admirator, în timp ce altul a comentat: „Sunteți number one! Multă sănătate lui Botezatu!”. Mii de admiratori ai celor doi au apreciat fotografia respectivă.

Raluca Botezatu a lăsat să se înțeleag că emisiunea ”Bravo, ai Stil” va reveni pe micile ecrane, iar vedeta incontestabilă rămâne Cătălin Botezatu, care de-abia așteaptă să critice vestimentațiile alese de către concurente. Cei doi jurați ai emisiunii difuzată de Kanal D și-au petrecut weekend-ul împreună și, probabil, au discutat despre emisiunea de fashion care urmează să revină în grila de programe a Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×