Cum se pot înscrie bucureștenii în aplicația PEVAUTO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/10/2018, 18:19
Cum se pot înscrie bucureștenii în aplicația PEVAUTO
Cum se pot înscrie bucureștenii în aplicația PEVAUTO?

S-a aflat cum se pot înscrie bucureștenii în aplicația PEVAUTO și cum pot beneficia de voucherele de la PMB. Se pare că Primăria Capitalei oferă 5.000 de astfel de vouchere. Valoarea acestora este de 9.000 de lei, pentru a putea achiziționa o mașină care să polueze mai puțin.

Schimbul se face cu o mașină veche, electrocasnice vechi sau noi, dar care să aibă o clasă energetică superioară. Cum te poți înscrie în aplicația PEVAUTO? Cum poți beneficia de sumele oferite în schimbul lucrurilor vechi pe care nu le mai folosești?

Înscrierea în PEVAUTO și obținerea voucherelor de la PMB

Primăria București pune la dispoziție bucureștenilor 5.000 de vouchere în valoare de 9.000 de lei. Înscrierile se pot face începând cu ziua de joi, 25 octombrie. Voucherele de la Primăria Municipiului București sunt oferite pentru achiziționarea autovehiculelor care să polueze mai puțin. Bucureștenii pot profita de această ofertă pentru a scăpa și de maini mai vechi, electrocasnice noi sau vechicu clasă energetică superioară în schimbul celei noi EURO 6/non-diesel, hibride sua electrice.

Cum funcționează aplicația?

Aplicația PEVAUTO este existentă pe site-ul Primăriei Capitalei, mai exact la secțiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”. După ce numărul de 6.000 de înscrieri este atins, aplicația va opri orice înscriere. Cei 5.000 de oameni înscriși vor fi verificați în detaliu dacă au îndeplinit toate condițiile, apoi vor fi acceptați în acest program, întocmai ordinii înscrierii. Curioșii pot urmări lista pe site-ul principal al primăriei Capitalei, pentru a descoperi cine va beneficia de inițiativa PEVAUTO.

Cine poate beneficia de programul PEVAUTO?

Inițiativa celor 5.000 de vouchere oferite bucureștenilor este adresată doar celor cu domiciliul în București. ACeștia trebuie să aibă minim vârsta de 18 ani. De asemenea, trebuie să fie proprietari unici ai mașinilor care se vor da la schimb(uzate), dar și persoanelor juridice care nu au avut condamnate pentru anumite infracțiuni împotriva mediului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×