Nicoleta Luciu le dă peste nas celor care au susţinut că s-a îngrăşat. Vedeta arată fabulos

Ionuţ Cataramă   
in Femei frumoase
12/03/2018, 11:04
Nicoleta Luciu le dă peste nas celor care au susţinut că s-a îngrăşat. Vedeta arată fabulos GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu a dezvăluit recent cum reuşeşte să se menţină în formă. Vedeta este sexy şi arată mai bine ca niciodată, deşi este mamă a patru copii.

Nicoleta Luciu slăbeşte mâncând slănină, după cum recunoaşte chiar ea. Bruneta rămâne în continuare una dintre cele mai sexy apariţii, chiar dacă în ultima perioadă s-a spus că a pierdut lupta cu kilogramele.

„Aici la Miercurea Ciuc toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă mai ales, mâncăruri gătite şi o grămadă de mâncăruri grele. Bineînţeles, mănânc şi eu, dar secretul meu este că împart o porţie în zece şi mănânc a zecea parte, doar o bucăţică. Mănânc tot ce îmi pofteşte inimioara”, susţine Nicoleta Luciu.

Vedeta a trecut cu bine peste scandalul de infidelitate a soţului, care aproape i-a distrus căsnicia şi pare mai fericită şi mai echilibrată ca oricând.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.