Cum se înțelege fiica Andreei Marin cu iubitul acesteia. fosta prezentatoare TV a spus adevărul

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/06/2019, 16:02
Cum se înțelege fiica Andreei Marin cu iubitul acesteia. fosta prezentatoare TV a spus adevărul GALERIE FOTO
Andreea Marin a vorbit despre relația fiicei sale, Violeta cu iubitul, Adrian Brâncoveanu Sursa foto: romaniatv.ro

Fosta prezentatoare TV, Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are fiica acesteia, Violeta și noul iubit, consulul Tunisiei, Adrian Brâncoveanu. ”Zână” se iubește Adrian Brăncoveanu care ste mai tânăr decât ea, din luna mai 2017 și de aproximativ un aan acesta s-a mutat în casa vedetei.

Violeta, fiica Andreei Marin se înțelege de minune cu iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a dezvăluit ce relație are fiica sa, Violeta cu iubitul, Adrian Brâncoveanu cu care are o relație de mai bine de 2 ani. De aproximativ un an, bărbatul angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe s-a mutat în casa ”zânei”, iar vedeta a povestit cum decurg lucrurile în familia lor, în condițiile în care Andreea vorbește foarte rar despre fiica sa.

Fosta prezentatoare a emisiunii ”Surprize – surprize”a povestit cum decurge o zi normală în familia lor și cum se distrează împreună.„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă.”, a povestit vedeta pentru VIVA!.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior a mai spus că plănuiește o vacanță în trei, dar încă nu au ales locația.Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit.”, a mai spus Andreea Marin.

Vedeta are o relație cu consulul Tunisia din luna mai a anului 2017
Andreea Marin a vorbit despre relația fiicei sale, Violeta cu iubitul, Adrian Brâncoveanu
Sursa foto: viva.ro

Andreea Marin iubește ”ca la 18 ani”

„Eu m-am obişnuit de 20 de ani cu această situaţie, dar nu e normal să te obişnuieşti cu ceva ce nu este normal. Dacă eşti undeva în oraş, cu cineva de mână, îţi asumi acest lucru, dar faptul că încerci să fii un om discret, nu cred că este ceva la care să nu am dreptul după o experienţă nefastă trăită, ştiţi bine de curând. Sunt alături de un om care are o meserie specială, este diplomat într-un colţ fierbinte al lumii. Meseria sa cere discreţie. Dacă tu ieşi cu fotografii pe toate gardurile eşti uşor de detectat. Nu este firesc să fii într-un loc public şi cineva să vină la tine şi să-ţi bage în ochi două telefoane, să te filmeze de la o distanţă foarte mică, hărţuindu-te practic, şi fără să se prezinte şi fără să-ţi ceară voie. Nu sunt obligată să ofer amănunte intime din viaţa mea. Lucrurile astea se aranjează profesional”, a declarat Andreea marin în momentul în care a recunoscut relația cu consulul României în Tunisia.

„Acum, sunt liniştită şi fericită, este adevărat. Iubesc matur, ca la 18 ani! Nu sunt un om care îşi permite să grşească încă o dată şi încă o dată. În orice relaţie trebuie să porneşti cu încredere, pentru că altfel înseamnă că nu dai o şansă. Pot fi cucerită cu o floare, dar nu este de ajuns, la vârsta mea venerabilă e nevoie de sentimentul de protecţie, de masculinitate… nu mai simt nevoia să fac experimente pe pielea mea. Vârsta nu are nicio relevanţă. Nu simt diferenţa. Nici ca aspect fizic, nici ca maturitate. Doar aşa ca să ne uităm în buletine, nu văd la ce ne foloseşte? La ce mi-ar folosi blazarea? O să iubesc şi la 80 de ani”, a mai spus vedeta TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×