Cum să-ţi hidratezi părul şi pielea pe timpul nopţii

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/08/2015, 00:01
Cum să-ţi hidratezi părul şi pielea pe timpul nopţii GALERIE FOTO

Vrei să te trezeşti cu pielea fină, super hidratată şi cu părul strălucitor? Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să-ţi reorganizezi ritualul de beauty. Iată câteva trucuri:

Piele impecabilă
Te-ai obişnuit să foloseşti loţiunea hidratantă de corp după duşul de dimineaţă? Mută acest mini ritual de beauty seara. Aplică un strat generos de cremă sau unt de corp, iar dimineaţa următoare vei avea o piele fină, de invidiat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

GALERIE FOTO / COD ROŞU cu vedetele la plajă! Poziţii incendiare!

Ten perfect
Dacă încă nu foloseşti o cremă de noapte, acum e momentul să începi să o faci! E incredibilă senzaţia de a doua zi, de piele perfect hidratată!

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! „Îmi plac bărbaţii care salivează după mine!

Buze sexy
Caută un balsam de buze pentru hidratare intensivă şi aplică-l înainte de culcare. Dimineaţa următoare te vei bucura de rezultat.

GALERIE FOTO. Roxana Vancea, SCENE INTERZISE în public! Ce a putut să facă!

Călcâie hidratate
Cel mai simplu mod în care îţi poţi hidrata călcâiele peste noapte este să aplici crema seara şi să dormi cu şosete de bumbac în picioare. Ştim că este vară şi s-ar putea să nu ţi se pară prea grozavă această variantă, dar crede-ne că merită. Te vei trezi cu tălpile catifelate, iar senzaţia va fi minunată!

GALERIE FOTO WOW / Alina Eremia a ÎNCINS toată plaja!

Păr strălucitor
Dacă ai probleme cu aspectul părului sau cu vârfurile despicate şi vrei să îi oferi mai multă hidratare şi strălucire peste noapte, cea mai simplă variantă este să aplici puţin ulei de măsline pe păr, înainte de culcare, să-l acoperi cu ceva, iar dimineaţa să te speli ca de obicei. Îţi garantăm că după o noapte de hidratare intensă, părul tău va străluci de frumuseţe.

Galerie FOTO. Ce TRANSFORMARE! Cum arată SILICOANELE Antoniei

 

Închide ×