Cum să-ți cureți gheața de pe parbriz! Cea mai inedită metodă să îți dezgheți geamurile iarna. VIDEO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/01/2019, 09:30
Cum să-ți cureți gheața de pe parbriz! Cea mai inedită metodă să îți dezgheți geamurile iarna. VIDEO
Iată un truc ce te ajută să îndepărtezi mai ușor gheața de pe parbriz!

Vremea din România de la momentul actual cere cu disperare noi metode de curățare a gheții de pe parbriz. Daniel Harris a descoperit o metodă ingenioasă, utilă, rapidă și ușoară care te ajută sî nu stai zeci de minute curățând gheața înainte să pleci la muncă.

Trucul său este genial, mai ales că se potrivește și în cazul zăpezii. Bărbatul și-a împărtășit imediat ideea în mediul online. De asemena, a arătat exact de ce ai nevoie pentru a-ți curăța gheața de pe parbriz. Iată un video!

Cum să-ți cureți mai repede și mai ușor gheața de pe parbriz? VIDEO

Daniel Harris a descoperit o nuă metodă, mai ușoară, rapidă și ieftină, care te ajută să dai gheața de pe parbrizul mașinii. Pentru trucul bărbatului ai nevoie doar de: o pungă pentru sendvișuri, cu fermoar de plastic, plină cu apă caldă.  Daniel Harris a spus că metoda greoaie cu racleta este deja ca și uitată, petru că ingenioasa idee cu punga de sendviș cu apă caldă este extrem de ușor de folosit și este și de două ori mai eficientă. Bărbatul plimbă punga cu apă peste parbrizul mașinii, astfel gheața se topește imediat.

De asemenea, acesta a mai dezvăluit și faptul că în timp ce îndepărtează gheața, dă drumul la căldură pentru a bate în toate geamurile. „Apă caldă într-o pungă de sendvși și gata! Merge de minune, e rapid și îți și ține cald la mâini. Am folosit apă caldă de la robinet ca să evit problemele. Nu vreau să îmi ard mainile sau să îmi crăp geamurile”, a povestit Daniel Harris, potrivit mirror.co.uk.  O altă metodă care ar merge este soluția făcută în casă. Iată de ce ai nevoie! Pune 2/3 parte spirt, 1/3 parte apă și o lingura de detergent de vase lichid într-o sticla de cca 500ml, care să aibă un capăt cu dispozitiv de tip spray. Poți folosi o asemenea sticlă de la detergenții lichizi de baie sau de bucătărie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×