Cum să scapi de mătreaţă într-o săptămână! Soluţia o ai cu siguranţă în casă!

Filon Stan  
înCele mai citite
08/11/2017, 16:25
Cum să scapi de mătreaţă într-o săptămână! Soluţia o ai cu siguranţă în casă!

Când ţi-e lumea mai dragă, îmbrăcat la patru ace, te loveşti de problema mătreţii. Matreaţa este o problemă neplacută cu care nimeni nu şi-ar dori să se confrunte, dar, totuşi, milioane de oameni suferă din această cauză. Dacă te-ai săturat să fii nins în orice perioadă a anului, noi te ajutăm. 

Dacă vă loviţi de acest neajuns zi de zi nu disperaţi! Nu trebuie să urmaţi tratamente scumpe sau să vă spălaţi cu soluţii scumpe, puteţi incerca banala… apă de gură!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cum să scapi de mătreaţă! Tratamentul durează o săptămână!

Procedura este foarte simplă: toarnă apă de gură pe scalp şi masează părul cu mâna, având grijă să cuprinzi toată lungimea firului. Ulterior, după ce l-ai imbibat bine, înfăşoară-l într-un prosop şi stai aşa aproximativ o oră.

Repetă procedura în fiecare seară, timp de o săptămână. La finalul acestei perioade vei observa că enervanta mătreaţă a dispărut complet, iar părul arată acum mult mai bine. 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×