Cum să faci slime acasă! Copiii tăi îţi vor mulţumi!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
26/02/2018, 11:37
Cum să faci slime acasă! Copiii tăi îţi vor mulţumi!

Afară se anunţă cod portocaliu de ger, iar copiii se plictisesc în casă? Dă-le ceva de făcut! Se pot distra fantastic cu slime făcut chiar de tine! Ce trebuie să ştii este faptul că dă dependenţă, dar una pozitivă! Slime este folosit şi în scopuri terapeutice.

Slime este un tip de plastilină care nu este tocmai o plastilină, o gelatină care nu este gelatină. Este pe undeva la mijloc şi nu-ţi vine să o mai laşi din mâini. Slime poate fi preparat şi acasă împreună cu cei mici, dar nu foarte mici având în vedere că tot ce prind duc la gură.

Cum să prepari acasă slime pentru cei mici

Poţi face slime în diferite culori, cu sclipici sau fără, totul depinde de imaginaţia şi creativitatea celor care o prepară. Dacă vei căuta pe internet, vei găsi multe reţete de slime. Una dintre ele conţine lipici ieftin, borax, bicarbonat de sodiu.

Pune o lingură de borax într-o cană de apă, adaugă lipici, amestecă, adaugă bicarbonat de sodiu, amestecă. dacă ţi se pare prea lipicioasă adaugă puţin ulei. Poţi adăuga sclipici, confetti, ulei esenţial, colorant alimentar, spumă de ras pentru a fi mai pufoasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×