GALERIE FOTO FABULOASĂ! Cele mai penibile poze de la nunţi! MIRESELE regretă toată viaţa că le-au făcut, mirii nu mai ies din casă de ruşine!

Mirela Apostol   
în Hotnews
29/11/2015, 00:04
GALERIE FOTO FABULOASĂ! Cele mai penibile poze de la nunţi! MIRESELE regretă toată viaţa că le-au făcut, mirii nu mai ies din casă de ruşine! GALERIE FOTO

GALERIE FOTO FABULOASĂ! Cele mai penibile poze de la nunţi! MIRESELE regretă toată viaţa că le-au făcut, mirii nu mai ies din casă de ruşine!

Imaginile de la unele nunţi din Rusia îţi arată cum să NU te fotografiezi în acea zi. Acestea variază de la banal la bizar, iar unele au chiar un aspect nepoliticos.

Toate aceste imagini vin de la nunţile din mediul rural din Rusia, strînse fiind de un blogger, care publicate apoi în mediile de socializare au devenit virale, ele incluzînd mini-mirese, schimburi de gen, dar şi imagini precum cea în care ginerele este înjunghiat cu o baghetă de pîine.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA TOATE IMAGINILE

Ce modalitate ar fi mai bună de sărbătorit cea mai frumoasă zi din viaţa ta, decît aceea de a te fotografia dîndu-te drept centaur pentru a-ţi demonstra dragostea? Sau mimînd o scenă de echitaţie pe o lebădă gigant? Imaginile variază de la nepoliticos la bizar, iar tinerii căsătoriţi din Rusia ştiu cu siguranţă cum să pună în funcţiune o nuntă sau cum să se distreze mai bine. Multe dintre aceste fotografii se bazează pe editarea de după, însă celelalte au doar o bună coregrafie.

Şi cum aceasta este cea mai specială zi din viaţa tinerilor însurăţei, imaginile vor ajunge la loc de cinste în albumul de familie, ca generaţiile viitoare să ştie cine au fost strămoşii lor cu adevărat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×