Cum sa faci un selfie perfect! Învaţă de la Kim Kardashian!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
03/10/2016, 17:30
Cum sa faci un selfie perfect! Învaţă de la Kim Kardashian! GALERIE FOTO

Kim Kardashian posteaza pe retelele de socializare fotografii de tip selfie perfecte, ce ii evidentiaza trasaturile fetei in mod ideal. Exista cateva trucuri pentru a realiza acest lucru. Iata cum sa faci un selfie perfect! Invata de la Kim Kardashian!

Kim Kardashian stie sa faca selfie-uri perfecte. Dovada si paginile sale de socializare care sunt pline de astfel de fotografii, vedeta cunoscand secretul de cum sa incadreze perfect fotografia astfel incat sa ii evidentieze cat mai bine trasaturile fetei. Exista cateva trucuri pentru a realiza acest lucru. Iata cum sa faci un selfie perfect! Invata de la Kim Kardashian!

1. Ai grija sa fie lumina buna, ideal lumina naturala, asezandu-te langa fereastra. La fel, si lumina de dinaintea apusului de soare este foarte buna. La polul opus, lumina artificiala, flueorescenta, din spatii inchise care scot in evidenta toate defectele.

2. Tine barbia mai jos si camera foto mai sus de nivelul fetei. Trasaturile fetei par astfel mai alungite si mai bine evidentiate.

3. Pune putin “bot de ratusca”. Acest truc, asociat de multi cu fenomenul “pitipoancelor”, este benefic insa pentru ca iti evidentiaza pometii.

4. Decupeaza fotografia pana ste perfecta. Elimina extremitatile mai putin avantajoase si lasa in cadru doar fata si, cel mult, zona umerilor.

Citeşte mai mult pe www.agentiadepresamondena.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×