Cei mai mari bucătari îţi arată cum îşi curăţă aragazul! Cel mai bun truc!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
15/11/2017, 16:42
Cei mai mari bucătari îţi arată cum îşi curăţă aragazul! Cel mai bun truc!

Aragazul, coşmarul fiecarei gospodine! Acesta se menţine curat foarte greu, mai ales într-o familie numeroasă, unde se găteşte zilnic. De fapt, şi dacă se găteşte moderat, la fel de repede se murdăreşte. Din fericire însă există trucuri eficiente pentru o curăţare uşoară.

Iată ce trebuie să faceţi dacă vă confruntaţi cu o astfel de problemă: mai întâi, presăraţi bicarbonat de sodiu în zonele extrem de murdare ale aragazului, care se curăţă foarte greu. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cum să cureţi aragazul! Înmuiaţi bine prosoapele în apa cu detergent

După aceea, înmuiaţi mai multe prosoape în apă caldă cu detergent, după care acoperiţi aragazul cu ele. Lăsaţi-le să acţioneze timp de 15 minute, după care le puteţi înlătura.

Imediat veţi observa că toată murdăria s-a muiat şi aproape că se curăţă singură, inclusiv petele de grăsime mai vechi. Nu trebuie decât să luaţi un burete umed şi să începeţi să curăţaţi suprafeţele. Efortul va fi unul minim, dar satisfacţia va fi maximă la final. Veţi avea un aragaz care va părea cumpărat recent. 

Închide ×