Cum s-a îmbrăcat nevasta lui Adi Minune la nunta fiicei sale. Rochia acesteia a fost în centrul atenției

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/06/2019, 15:40
Cum s-a îmbrăcat nevasta lui Adi Minune la nunta fiicei sale. Rochia acesteia a fost în centrul atenției GALERIE FOTO
Cum s-a imbracat sotia lui Adi Minune la nunta fiicei sale

Cum s-a îmbrăcat nevasta lui Adi Minune la nunta fiicei sale! Cati a întors toate privirile la nunta fiice sale, care și-a unit destinele cu alesul inimii sale, chiar cu două luni înainte ca aceștia să devină părinți. Soacra mică a ales o rochie destul de îndrăzneață.

Cum s-a îmbrăcat nevasta lui Adi Minune la nunta fiicei sale

Karmen a făcut publice primele imagini de la nunta ei, în care i se poate vedea foarte bine rochia de mireasă superbă pe care a îmbrăcat-o în urmă cu două zile, când și-a unit destinul cu Bogdan Clăpescu. Tot viitoarea mămică a dezvăluit și ce ținute au avut părinții ei.

În vârstă de 21 de ani, Karmen s-a căsătorit civil cu Bogdan Căplescu cu care urmează să aibă un bebeluș. Îndrăgita cântăreață a avut o rochie impresionantă de mireasă, care i-a evidențiat frumos burtica de gravidă. La înălțime a fost și mama ei, Cati, care a purtat o ținută cu negru și auriu.

Cum s-a imbracat sotia lui Adi Minune la nunta fiicei sale
Cum s-a imbracat sotia lui Adi Minune la nunta fiicei sale

Karmen, mireasă în luna a 7-a de sarcină

Nașii îndrăgitului cuplu sunt Bianca Oprișan și Alex Cristescu, iar alegerea lor a fost una dificilă pentru Karmen și partenerul său de viață, după cum chiar ea a mărturisit într-un interviu acordat în urmă cu trei luni. “Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii.

Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”, declara Karmen pentru jurnaliștii revistei VIVA! la sfârșitul lunii martie.

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale.

Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×