Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la sala de forță. A atras toate privirile. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/11/2019, 10:53
Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la sala de forță. A atras toate privirile. FOTO GALERIE FOTO
Loredana Groza este împătimită după mișcare. Sursa foto: Instagram

Loredana Groza a atras toate privirile la sala de forță. Cântăreața de muzică ușoară a vrut să le arate fanilor cum se întreține în fiecare zi, dorind să înlăture mitul că este în formă doar datorită operațiilor estetice.

Loredana Groza ia taurul de coarne, la sala de fitness

Loredana Groza știe ce să facă pentru a arăta bine și încinge podeaua la sala de fitness. Obișnuită cu greutățile vieții pentru a avea succes, Lory se descurcă de minune și cu greutățile fizice. Fosta jurată de la Vocea României a purtat un costum de sport mulat, arătându-și formele. (Pentru a vedea fotografiile cu Lori, accesează galeria foto a acestui articol)

Lori a mers la sala de sport îmbrăcată ca orice altă domnișoară. Într-un videoclip postat pe Instagram, Loredana stă întinsă pe podea în timp ce instructorul personal îi aruncă o minge care pare destul de grea, iar Lori o prinde la timp, punându-și în mișcare astfel brațele.

 

Videoclipul postat de vedetă are deja peste 19.000 de aprecieri și multe comentarii

Vedeta a primit o serie de comentarii de la urmăritorii ei, iar mulți dintre aceștia nu și-au putut lua ochi de la decolteul generos pe care maioul ce-l avea cântăreața pe ea îl scotea în evidență.

Videoclipul în care vedeta lucrează din greu la sala de fitness a strâns peste 19.000 de vizualizări pe rețeaua de socializare, iar în acesta apare alături de antrenorul ei personal, cunoscut pe Instagram sub numele Dimi Fitness.

„Bombonică, bombonea… e frumos din partea ta să faci sport cât pentru toți, din slănini să ne salvezi. Jur când te văd la sală, mă molipsesc și eu. Esti un bun exemplu! Te pup, drogule!”, este unul dintre comentariile pe care Loredana le-a primit pe Instagram.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×