Cum s-a fotografiat Tudor Chirilă, alături de iubita sa. Imagine rară cu Iulia, perechea juratului Vocea României

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/12/2019, 13:21
Cum s-a fotografiat Tudor Chirilă, alături de iubita sa. Imagine rară cu Iulia, perechea juratului Vocea României GALERIE FOTO
Cum s-a fotografiat Tudor Chirilă și iubita sa

Cu Tudor Chirilă suntem obișnuiți să-l vedem la teatru sau pe scenă, în timpul concertelor sale, ori antrenând tinere talente la Vocea României, de la Pro TV. L-am mai văzut însă și în Piața Victoriei, lângă protestatari, dar și textele sale foarte severe la adresa autorităților fac furori pe Internet. Recent însă am văzut o altă față a sa, foarte tandră.

Cum s-a fotografiat Tudor Chirilă și iubita sa

Foarte vocal atunci când consideră că autoritățile fac un rău României, Tudor Chirilă tace mâlc atunci când vine vorba de viața sa personală, de familia lui. Artistul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Iulia Mâzgan, o fostă jurnalistă.

Sunt împreună de șase ani, dar foarte rar a mai scăpat câte o poză pe Internet cu cei doi. Recent, partenera sa de viață a postat însă nu una, ci două fotografii în care apare în tandrețuri cu iubitul său, Tudor Chirilă. Cei doi se îmbrățișează pătimaș, iar artistul fotograf este chiar fiul lor cel mare, Ivan.

Cum s-a fotografiat Tudor Chirilă și iubita sa
Cum s-a fotografiat Tudor Chirilă și iubita sa

Tudor Chirilă refuză să se căsătorească

Din iubirea lor s-au născut doi băieți, însă chiar și așa, Tudor Chirilă refuză s-o ducă la altar pe Iulia Mâzgan, însă cei doi se vede că se iubesc ca în prima zi, iar căsătoria nu reprezintă pentru ei decât un simplu document, de care nu sunt foarte pasionați.

Comentariile fanilor nu s-au lăsat așteptate prea mult, după publicarea celor două fotografii pe rețelele de socializare. ”Sunteți speciali!’, ”Atâta pace, lumină și iubire zace-n lume, noroc cu fotografii din astea că ne mai aducem și noi aminte și facem un reality check. Îmi sunteți tare, tare dragi!”, ”Ce faini sunteți!”, au declarat fanii.

Tudor Chirilă nu prea vorbește foarte des despre partenera sade viață, dar atuncicând o face are numai cuvinte de laudă la adresa ei. „Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, a scris Tudor într-o postare pe blogul lui despre partenera lui de viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×