Cum poți să ștergi toate datele pe care Facebook le deține despre tine. Rezolvarea este permanentă!

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
29/07/2019, 17:32
Cum poți să ștergi toate datele pe care Facebook le deține despre tine. Rezolvarea este permanentă!
Cum să ștergi definitiv contul de Facebook

Facebook este una dintre cele mai cunoscute și apreciate rețele de socializare, cu miliarde de utilizatori din întreaga lume. Nu puține au fost, însă, cazurile în care postările au creat serioase neplăceri oamenilor, mai ales celor care își fac publice fără ezitare toate datele personale. De altfel, compania deținută de antreprenorul american Mark Zuckerberg va investi sume impresionante de bani pentru a proteja viața privată a internauților.

Cum să ștergi definitiv toate datele tale de pe Facebook

Dacă te afli în căutarea unei metode rapide și eficiente pentru a te asigura că toate datele personale stocate de Facebook dispar definitiv, FANATIK îți sare în ajutor. Profilul, pozele, clipurile video, statusurile sau postările distribuite de-a lungul timpului, toate acestea pot dispărea definitiv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea „Setări”, aflată în colțul din dreapta sus a contului, apoi selectează „Informațiile tale de pe Facebook”, una dintre opțiunile pe care le găsești în stânga ferestrei deja deschise. Alege apoi  „Dezactivare și ștergere”, moment în care ai posibilitatea de a opta pentru dezactivarea contului, sau ștergerea sa definitivă. În cazul în care vrei să elimini profilul pentru totodeauna, e nevoie să aștepți aproximativ 30 de zile, perioadă în care Facebook speră să te convingă să revii asupra deciziei.

Mulți dintre utilizatorii din întreaga lume decid să își șteargă conturile de Facebook
Mulți dintre utilizatorii din întreaga lume decid să își șteargă conturile de Facebook

Contul de Facebook se poate șterge și fără perioada de 30 de zile

Dacă ești 100% sigur de această decizie și nu mai ai răbdare până la expirarea termenului de 30 de zile pentru a scăpa definitiv de tot ce înseamnă Facebook, există o soluție prin care să îți poți șterge contul definitiv și irevocabil.

Accesează acest link și selectează opțiunea de ștergere definitivă a profilului. Înainte de toate, trebuie să știi că odată închis, contul nu va mai putea fi accesat niciodată, ceea ce înseamnă că va trebui să creezi altul nou, în cazul în care vei dori să redevii utilizator al cunoscutei platforme de socializare.

Închide ×