Adrian Mutu nu se dezminte! Cum s-a distrat cu iubita de 1 Martie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/03/2015, 15:25
Adrian Mutu nu se dezminte! Cum s-a distrat cu iubita de 1 Martie

Mare iubitor al femeilor frumoase şi a vieţii de noapte, „Briliantul” a întâmpinat primăvara cum nu se poate mai bine, pe ritmuri lăutăreşti, alături de noua iubită.

Adrian Mutu (36 ani )nu se mai ascunde de când a fost surprins de paparazzii spynews.ro cu noua iubită, Sandra Bachici (21 ani), şi a început să-şi scoată partenera în lume. Sămbătă noapte, cei doi au petrecut până în zori într-un local cu muzică lăutărească, din Bucureşti, frecventat de numeroase personaje din showbiz.

Adrian Mutu a încercat să fie o prezenţă discretă pe parcursul nopţii, nu a dansat, şi s-a bucurat de show-ul Corneliei Catanga şi al Ronei Hartner. Atent şi tandru cu Sandra, „Briliantul” a ajut grijă ca tinerei sale iubite să nu-i lipsească nimic, iar, la un moment dat, i-a făcut şi o dedicaţie muzicală. La invitaţia Cornelia Catangăi, Rona Hartner a cântat la masa lui Adrian Mutu care greu s-a lăsat dus din local. Fotbalistul şi noua lui cucerire au părăsit localul printre ultimii şi au mers acasă, acolo unde, cel mai probabil, la cum îl ştim pe Mutu, au petrecut în doi.

Sunt împreună de o lună

Adrian Mutu şi Sandra Bachici sunt împreună de câteva săptămâni, iar paparazzii spynews.ro au fost cei care i-au surprins împreună şi l-au făcut pe „Briliant” să recunoască relaţia.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×