Cum mai arată Ileana Lazariuc! Am surprins-o în oraș pe nora lui Ion Țiriac!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/09/2018, 19:50
Cum mai arată Ileana Lazariuc! Am surprins-o în oraș pe nora lui Ion Țiriac! GALERIE FOTO
Cum mai arată Ileana Lazariuc, dupa doua nasteri

În ultimii ani, Ileana Lazariuc este o prezență foarte rară prin showbiz-ul românesc. Apare atât de rar, încât cei care o admirau în trecut se întreabă cum mai arată Ileana Lazariuc? Mai are picioarele perfecte și trăsăturile acelea fine, care-i făceau pe bărbați să viseze frumos, iar pe femei s-o admire de la distanță?

ȘTIRI MONDENE a fotografiat-o recent la o terasă din Capitală, unde nora lui Țiriac și-a făcut timp să iasă împreună cu o prietenă. Ileana Lazariuc, ajunsă la vârsta de 35 de ani, pare neschimbată. Parcă are câteva kilograme în plus, dar aceleași trăsături superbe, pentru care fotografii se băteau să le surprindă la evenimentele mondene la care participa fosta cântăreță, în urmă cu mai bine de 10 ani. 

Citește și Cine este domnișoara misterioasă de lângă Ion Țiriac

Citește și Cum arată casa miliardarului Ion Ţiriac! Numai baia are suprafaţa a patru apartamente! Vezi imagini de senzaţie! GALERIE FOTO

Fanii se întreabă cum mai arată Ileana Lazariuc, după două nașteri

Fosta artistă și-a luat în serios rolul de mamă, mai ales după ce a devenit doamna Țiriac în 2009 și a născut doi copii, Alexandru și Nicholas Noah. Iată, însă, că Ileana își face timp și pentru ea, pentru a ieși în oraș cu prietenele ei.

Nora lui Ion Țiriac a avut mereu grijă de silueta ei. Ileana și-a menținut mereu o greutate constantă, chiar dacă a născut doi copii. De când a ieșit din lumea mondenă, Ileana a preferat să meargă mai mult la competiții sportive, fiind prezentă de mai multe ori, alături de soțul ei, Ion Ion Țiriac și la turneul de la Madrid, deținut de Ion Țiriac.

După căsătorie, Ileana și Ion Ion au locuit la Paris până în 2014. Primul copil al cuplului, Alexandru (10 ani), s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar în vara anului 2009, Ileana Lazariuc a dat naştere celui de-al doilea copil, Nicholas Noah (8 ani).

Ileana Lazariuc a mai fost ”zărită” la începutul anului, când imediat după petrecerea de Revelion, a postat mai multe fotografii pe o rețea de socializare. Bruneta s-a răsfățat la plajă în Bahamas și le-a trimis pritenilor virtuali imagini din vacanța ei de Sărbători, în costum de baie. Deși corpul ei a trecut prin două sarcini, soţia lui Ion Alexandru Ţiriac este la 35 de ani mai sexy ca niciodată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×