Cum l-a răsfăţat Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner de ziua lui

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/04/2015, 00:00
Cum l-a răsfăţat Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner de ziua lui GALERIE FOTO

Felix Baumgartner a fost răsfăţat de Mihaela Rădulescu de ziua lui, pe care cei doi au sărbătorit-o la o cină romantică, în Paris. Diva de Monaco nu a pierdut ocazia, pentru a-i face o nouă declaraţie de dragoste sportivului. Mihaela Rădulescu este mândră nevoie mare de relaţia cu Felix Baumgartner! Diva de Monaco savurează fiecare moment petrecut alături de sportiv şi nu putea să facă altfel de ziua de naştere al acestuia. Felix şi Mihaela au sărbătorit aniversarea acestuia la o cină romantică.

Austriacul a postat pe o reţea de socializare o imagine în care apare alături de Răduleasca şi în care le mulţumeşte fanilor pentru urări. Mihaela Rădulescu nu s-a putut abţine şi i-a făcut o declaraţie de dragoste publică lui Felix, profitând de ocazie: „La mulţi ani, eroule! Îţi mulţumesc că ai apărut în viaţa mea. Să-mi trăiască ! Şi să continue să vă inspire, căci are cu ce”.

mihaela-felix

Vedeta are o relaţie cu austriacul Felix Baumgartner în vârstă de 45 ani de aproape o jumătate de an. Felix Baumgartner este cel care a depăşit viteza sunetului prin saltul său din stratosferă şi deţine o avere fabuloasă, estimată la 250 de milioane de dolari.

Sursă: www.spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×