Cum l-au aşteptat vedetele pe Moş Nicolae

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/12/2015, 13:03
Cum l-au aşteptat vedetele pe Moş Nicolae GALERIE FOTO

În noaptea de sâmbătă (5 decembrie) spre duminică (6 decembrie), cu toţii l-au aşteptat, cu sufletul la gură, pe Moş Nicolae. Chiar şi vedetele şi-au lustruit ghetuţele şi le-au aranjat frumos în aşteptarea cadourilor care urmau să vină din partea moşului.

Mai mult, ele au umplut reţelele sociale cu fotografii cu încălţămintea lor atent pregătită, dar şi cu lucruşoarele primite alături, semn că au fost foarte cuminţi anul acesta.

Elena Gheorghe l-a primit în puf

Nerăbdătoare, Elena Gheorghe (30 de ani) şi-a aranjat frumos botoşeii pufoşi de un alb imaculat, pe un preş la fel de pufos şi de alb. Alături, vedeta a aşezat câţiva îngeraşi şi un brăduţ de Crăciun. „„Dragă Moş Nicolae, anul acesta te aştept mai mult ca oricând… Te rog din suflet să aduci sănătate, pace şi linişte în lume. Elena”, a scris ea pe reţeaua socială pe care a şi publicat fotografia.

Adela Popescu şi-a «bibilit» ghetuţele

Nici Adela Popescu (29 de ani) nu a vrut să-l dezamăgească pe Moş Nicolae. Vedeta şi-a lustruit bine ghetuţele pentru venirea lui şi, mai mult, l-a aşteptat într-o atmosferă călduroasă, cu lumânări aprinse şi un buchet festiv de cătină. „Lustruite şi bibilite. Pe scurt, pregătite”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Diana Dumitrescu, cu pantofii pregătiţi

Diana Dumitrescu nu şi-a lustruit ghetuţele anul acesta, ci o pereche de pantofi eleganţi. L-a aşteptat pe moş cu încălţările de seară pregătite şi cu mult entuziasm. „Hihiihihi! Gata! Eu îl aştept pe Moş Nicolae!!”, a scris ea.

Natalia Mateuţ a stat la pândă

Şi Natalia Mateuţ şi-a aşezat frumos botinele, însă nu oricum. Vedeta a poziţionat încălţările în dreptul uşii, pe care a lăsat-o uşor întredeschisă ca să îl poată pândi pe Moş Nicolae atunci când îşi face apariţia.

Adelina Pestriţu a primit o grămadă de cadouri

Dacă, de obicei, Moş Nicolae aduce numai fructe şi dulciuri, Adelina Pestriţu a fost norocoasă anul acesta. Iar pentru că a fost foarte cuminte, moşul i-a adus, pe lângă bunătăţuri, şi încălţări noi-nouţe, ca să aibă cu ce să-l aştepte şi la anul. „Gata, l-am primit pe Moş Nicolae! Voua ce v-a adus?”, i-a întrebat Adelina pe fani.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×