Cum poţi lua o maşină la…abonament! Ultima metodă de a te bucura de un autoturism!

Filon Stan   
în Galerie foto
28/12/2017, 12:43
Cum poţi lua o maşină la…abonament! Ultima metodă de a te bucura de un autoturism! GALERIE FOTO

Cum poţi beneficia de o maşină? Metodele clasice sunt plata cu cash sau leasing. Recent însă, a apărut şi o a treia variantă! La salonul auto din Los Angeles, Volvo a anunţat că SUV-ul compact XC40 este disponibil la abonament de 600 de dolari pe lună, cu un contract pe doi ani. „Exact cum ai achiziţiona un telefon”, potrivit Slate care citează The Verge. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Mulţi ar spune că abonamentul este la fel ca leasing-ul. Răspuns greşit! Atunci când achiziţionezi o maşină prin leasing plăteşti o sumă lunară până când expiră contractul apoi mai plăteşti o sumă şi maşina îţi aparţine.

Cum îţi iei maşină la abonament! Ultima găselniţă!

Este o metodă bună de a conduce o maşine pe care nu ţi-ai putea permite să o cumperi cu banii jos. Atunci când o cumperi prin leasing trebuie să-ţi faci RCA, Casco şi să faci reviziile necesare şi să te ocupi de reparaţii.

Spre deosebire de leasing, prin abonament poţi „deţine” o maşină câte luni vrei. De exemplu, ai putea ca jumătate de an să nu ai nevoie de maşină, apoi următoarele şase luni ai putea să o iei pe abonament. De asemenea, nu trebuie să-ţi baţi capul cu RCA, Casco etc. Totuşi, la finalul contractului de abonament s-ar putea să nu ai opţiunea să cumperi automobilul în cauză.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×