Cum a ieşit Vasile Turcu dintr-o clădire, după o întîlnire prelungită cu amanta

Răzvan Scarlat   
în Reality show
01/04/2014, 08:38
Cum a ieşit Vasile Turcu dintr-o clădire, după o întîlnire prelungită cu amanta GALERIE FOTO

Când nu-şi mai ascunde amanta care nu a împlinit nici jumătate din vârsta lui, iar soarele de afară străluceşte îmbietor, Vasile Turcu scoate din şifonier haine absolut surprinzătoare, tinereşti şi multicolore.

În weekend, fostul acţionar dinamovist a ales să-şi bucure papilele gustative cu celebrele delicatese greceşti, preparate într-un cunoscut restaurant din buricul Bucureştiului.

Ceilalţi clienţi nu au putut trece cu vederea faptul că Turcu nu era singur, ci cu Gabriela, celebra lui amantă, care abia se apropie de vârsta de 28 de ani, nici jumătate din cei 60 ai lui. Se pare însă că tânăra are o influenţă puternică asupra lui, atâta timp cât l-a transformat într-un tip vesel şi îndrăzneţ, cel puţin din punct de vedere vestimentar. Ţinuta aleasă de afacerist pentru o zi însorită de duminică părea o explozie de culori combinate cu mult curaj. O alegere pe gustul specialistului spynews.ro, designerul Mircea Bărbulescu: „Încearcă sa fie cool, tânăr şi în ton cu vremea de afară. Mi se pare o evoluţie de la costumele fără inspiraţie, negre sau în culori închise, care, de cele mai multe ori, îi erau mari, la o combinaţie colorata, „mişto” şi care-l întinereşte cu 10 ani. Poate n-aş fi recomandat încă pantalonul alb însă e o schimbare în bine pe care o salut!”.

1 2 3

SURSA: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×