Cum iese Ramona Gabor din casă în plină pandemie: ”Acest virus ne-a dat viața peste cap”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/04/2020, 12:59
Cum iese Ramona Gabor din casă în plină pandemie: ”Acest virus ne-a dat viața peste cap”

Ramona Gabor, ca toate vedetele din întreaga lume, este afectată de pandemia de coronavirus, motiv pentru care a fost nevoită să anuleze mai multe evenimente. Frumoasa soră a Monicăi Gabor a dezvăluit la un post de televiziune care sunt activitățile pe care le are, dar și cum poate ieși afară în condițiile date de acest virus.

Ramona Gabor iese din casă cu ajutorul unui permis

Bruneta trăiește o viață de lux în Dubai, acolo unde s-a mutat în urmă cu câțiva ani pentru a-și urma pasiunea pentru modelling. Ramona Gabor locuiește într-un „zgârie nori” și părăsește locuința doar pentru nevoi urgente cum ar fi cumpărăturile sau pentru a merge la farmacie.

Vedeta a mărturisit în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV că iese din casă extrem de rar, iar înainte de a părăsi căminul trebuie să primească acceptul de la autorități. Pentru asta bruneta așteaptă o confirmare prin sms după ce i-a fost scanat în mediul online permisul de conducere.

„În Dubai trebuie să aplicăm online pentru un permis, ca să ieşim din casă şi, în general, confirmarea îţi vine într-un mesaj pe telefon după 15 minute. Avem voie să ieşim doar în caz de urgenţă (mâncare, spital şi farmacie), ca în România”, a spus Ramona Gabor în cadrul emisiunii prezentate de Adela Popescu și Gabriel Coveșanu.

Cum a afectat-o acest virus pe frumoasa brunetă Ramona Gabor

„Din păcate, acest virus ne-a dat tuturor viaţa peste cap însă trebuie să menţinem o atitudine pozitivă. Să sperăm că în curând ne vom reîntoarce la vieţile noastre”, a mai spus vedeta, potrivit sursei menționate.

Ramona Gabor este de părere că perioada aceasta este foarte importantă pentru că ne ajută să înțelegem care sunt valorile după care ne ghidăm în această viață. De asemenea, sora Monicăi Gabor a mai spus că vom ieși din această criză mai uniți ca niciodată.

„Avem acum șansa și timpul necesar reconsiderăm care sunt valorile cele mai importante în viață și începem practicăm mai mult respectul ,compasiunea, toleranța… 

Cel mai important este ne amintim suntem în această criză împreuna și vom ieși din această situație mai uniți ca niciodată”, a completat Ramona.

Într-o postare de pe pagina de Instagram bruneta îndrumă oamenii să nu se panicheze, dar să ia cât se poate de în serios acest virus care a apărut pentru prima oară în China. Această țară este aproape de finalul bătăliei cu noul tip de coronavirus, iar Ramona Gabor susține că și restul țărilor vor ajunge la această performanță pentru că „se poate”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×