Cum detectezi minciuna ca un adevărat profesionist! Nimeni nu va mai putea să te mintă! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
11/10/2017, 00:15
Cum detectezi minciuna ca un adevărat profesionist! Nimeni nu va mai putea să te mintă! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Am fost minţiţi în faţă de multe ori! Tot de atâtea ori rămânem uimiţi cum de nu ne-am prins că am fost minţiţi. Dacă ţineţi cont de sfaturile de mai jos, vă veţi transforma într-un adevărat test poligraf viu! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Minciuna are picioare scurte, mai ales dacă cunoşti semnalele emise de mincinoşi! Daca studiaţi faţa interlocutorului vostru vă puteţi da uşor seama dacă acesta spune adevărul sau nu. Sunt câteva detalii care îl dau de gol întotdeauna. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cum detectezi minciuna ca un expert

1. Îşi inghite constant propria saliva, tuşeşte şi are o expresie rigidă a feţei – acestea sunt semne clare că persoanei respective îi este frică să nu fie prinsă;

2. Expresie a feţei asimetrică. Atunci când eşti relaxat expresiile tale faciale sunt simetrice. Dacă o jumătate a chipului (sau a corpului) este mai activă, înseamnă că acea emoţie este falsă;

3. Poziţia ochilor se schimbă constant. Dacă persoana cu care vorbeşti face acest lucru şi nu este timidă, înseamnă că, cel mai probabil, te minte.

4. Îşi ţine palma pe faţă, frunte sau gât – acest lucru înseamnă că persoana respectivă încearcă să se ascundă de tine;

5. Te minte dacă îşi freacă nasul, pleoapa sau lobul urechii;

6. Se uită în jos şi îşi clatină capul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×