Dezvăluire! Cum i-a curăţat de bani Bianca pe doi foşti iubiţi

Ionut Brindusa   
în Hotnews
27/08/2015, 00:01
Dezvăluire! Cum i-a curăţat de bani Bianca pe doi foşti iubiţi GALERIE FOTO

 Aproape toate hainele făcute cadou de cei doi Drăguşancei au fost returnate magazinelor de fiţe, de unde fata recupera sume importante care-i intrau în conturi.
Văduva neagră a fotbaliştilor cu gleznă fină ori a băieţilor de la meteo, Bianca Drăguşanu, a ştiut întotdeauna să îşi joace cărţile în aşa fel încît să iasă mereu în avantaj.

În acest caz, victimele au fost de renume, iar prada mai mult de efect. Vedeta Playboy avea un sistem fără cusur prin care reuşea să îşi „updateze” constant garderoba, dar să se aleagă în acelaşi timp şi cu ceva mărunţiş.

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

Chiar dacă s-a lăsat pasată la mijlocul patului într-un triunghi amoros cu laturi princiare şi străluciri de briliant, „Drăguşanca” n-a avut niciodată de pierdut, cel puţin pe plan financiar. Dincolo de cadourile scumpe şi de vacanţele în locuri exotice cu care a fost răsfăţată în trecut de un Cristea cu venituri modeste sau de un Adi Mutu ceva mai înstărit, irezistibila Bianca a fost mereu ingenioasă cînd a venit vorba de a-şi rotunji veniturile, ori să traiască o viaţă de huzur.

Bişniţă High-Class

Ultima găselniţă descoperită în acest sens, care o are în plan principal pe siliconată, este legată de o pasiune generală a sexului frumos: cumpărăturile.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decît să îşi facă de cap prin magazine de lux, iar în spatele acesteia să dea cu cardul precum leopardul un Prinţ de Chiajna sau un Briliant mut, dar cu dare de mînă. Nimic anormal pînă aici, însă se pare că gîndurile de întreprinzătoare ale Biancăi nu au limite. Conform unor surse din cadrul unui cunoscut magazin de haine cu sediul în Bucureşti, Bianca Drăguşanu are o tactică foarte bine pusă la punct. Se lasă copleşită de daruri ce constau în haine scumpe şi accesorii, pentru ca după numai cîteva zile să revină în magazin pentru a returna produsele. Fie că le purta o dată sau deloc, conform regulilor interne ale magazinului, clienta Drăguşanu avea tot dreptul să îşi ceară banii înapoi pe hainele primite cu titlu de cadou, de la admiratori.

Le poartă, le spală, le aduce înapoi

Un episod incredibil a avut loc chiar la începutul acestei veri, cînd după o rundă de cumpărături, Bianca a revenit la casa magazinului la o săptămînă distanţă, pentru a returna o salopetă.

FOTO DE ULTIMA ORA!!! SIMONA HALEP, IN COSTUM DE BAIE!!! A SARBATORIT LA PISCINA!!! CE BINE ARATA CAMPIOANA NOASTRA!!! 

Nu mică le-a fost mirarea angajaţilor cînd au observat că obiectul vestimentar returnat de către fosta iubită a lui Cristea mirosea foarte puternic a detergent, semn că articolul a fost purtat şi ulterior spălat. Iar cum o divă precum Bianca nu îşi poate permite să fie văzută de două ori în aceeaşi costumaţie, tactica acesteia pare fară cusur. Fie că le primeşte cadou şi după ce le poartă le returnează, alegîndu-se cu ceva lichidităţi, ori dacă investiţia vine din buzunarul ei, se alege cu o apariţie unică în public, cheltuielile fiind zero în urma returului, bineînţeles. Astfel, urme însemnate ale salariului lui Cristea sau ceva mărunţis din conturile lui Mutu, conform unui circuit aproape normal al banilor în natură, au poposit în cele din urmă în buzunarul focoasei vedete.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

„Aseară ţi-am luat basma, acum te văd fără ea”, pare a fi un refren celebru care s-ar potrivi de minune în duo-ul artistic, Cristea-Mutu, care i-a cîntat în strună o perioadă bună bombei sexy.

Divide et impera

Pînă să ajungă să împartă dragostea Biancăi Drăguşanu, Adrian Cristea şi Adrian Mutu erau foarte apropiaţi. Ieşiri dese împreună prin cafenelele sau cluburile de înaltă clasă ale Capitalei, şpriţuri de vară pînă-n seară, fotbaliştii nu ezitau să petreacă timpul împreună cînd îşi intersectau drumurile.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Asta pînă cînd a intrat în peisaj vedeta Playboy, iar fraţii de pahar de altădată au rărit-o serios cu ieşirile. Punctul culminant al rupturii definitive între cei doi s-a petrecut în momentul în care Bianca a recunoscut public că a fost amanta „Briliantului”. Descrierea amănunţită a nopţilor fierbinţi petrecute de către vedetă cu fostul jucător al lui Chelsea l-a scos din minţi pe Cristea. Lovit cum nu se putea mai rău în orgoliul de cuceritor, „Prinţul” s-a văzut nevoit să recurgă la un gest disperat care să-i reabiliteze cumva renumele.

Galerie FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit POZE vechi cu NEVASTA. „Vreau copii, NU ŞOPÎRLE!!! Are 20 operaţii estetice”

Actualul mijlocaş al Concordiei i-a transmis un sms Biancăi prin care o întreba cine a fost un amant mai bun, el sau Adi Mutu. Răspunsul siliconatei ar fi venit rapid şi pe placul Prinţului. Plin de mîndrie, Cristea n-a stat mult pe gînduri şi a printat sms-ul prin care îi era recunoscută supremaţia faţă de Mutu, trimiţîndu-i acestuia dovada supremă!

18 luni şi-au ţinut ascunsă relaţia Adrian Mutu şi Bianca Drăguşanu

2 ani au fost împreună, cu mici sincope, superba brunetă şi „Prinţul” Cristea

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×