Cum au petrecut vedetele de Revelion

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/01/2016, 21:27
Cum au petrecut vedetele de Revelion GALERIE FOTO

Noaptea dintre ani le-a prins pe multe vedete de la noi pe scenă. Unele au petrecut Revelionul în destinaţii exotice, iar altele au petrecut alături de cei dragi, dar pe meleagurile mioritice. Artiştii câştigă destul de bine în Ajunul Anului Nou, având numeroase concerte în diferite cluburi din ţară.

Vedetele din showbiz-ul românesc au avut parte de un Revelion de pomină. Au petrecut pe scenă şi au prins noaptea dintre ani alături de fanii lor, au fugit pe alte meleaguri sau au rămas în ţară şi au prins Anul Nou alături de cei dragi.

Andreea Bălan

Printre cântăreţele care au avut show-uri de Revelion se numără şi Andreea Bălan (31 de ani). Artista a avut patru concerte în noaptea dintre ani, dar cu siguranţă nu se plânge. Vedeta s-a pozat alături de echipa ei, în Ajunul Anului Nou, şi le-a urat „la mulţi ani” fanilor săi, prin intermediul reţelelor de socializare.

Andreea Bănică

Şi pe Andreea Bănică (37 de ani) a prins-o Anul Nou pe scenă. În noaptea dintre ani, blondina le-a transmis un mesaj admiratorilor săi, pe pagina sa de Facebook: „La mulţi ani! Vă doresc un an plin de bucurii, fericire şi împliniri multe. Datorită vouă m-a prins 2016 pe scenă. Vă pupăcesc”.

Dana Rogoz

Dana Rogoz (30 de ani) a vrut să prindă Anul Nou în Australia, alături de soţul ei, Radu Dragomir (46 de ani) şi de micuţul lor, Vlăduţ (2 ani). Înainte de asta, actriţa şi cei dragi au vizitat Kuala Lumpur (Malaezia). Aşadar, 2016 a prins-o pe Rogoz într-o vacanţă de vis, alături de cele mai importante persoane din viaţa ei.

Anna Lesko

Anna Lesko (36 de ani) a fost şi ea pe scenă în noaptea dintre ani. Frumoasa blondă a petrecut până în zori alături de fanii ei, în mai multe locaţii de la munte. Lesko a făcut show-uri incendiare la Sinaia şi la Păuleşti, spre deliciul admiratorilor ei.

Laura Cosoi

Laura Cosoi (33 de ani) a petrecut primul Revelion alături de soţul ei, Cosmin Curticăpean (38 de ani). Cei doi îndrăgostiţi s-au căsătorit vara trecută şi sunt nedezlipiţi la orice eveniment. Frumoasa blondină a publicat pe Face book, în noaptea dintre ani, o imagine cu ea şi cu soţul ei, şi le-a urat la mulţi ani fanilor.

Andreea Esca

Andreea Esca (43 de ani) a petrecut alături de cei dragi, într-un local din apropierea Capitalei. Ştirista avea alte planuri, însă persoana la care trebuia să se ducă a anulat petrecerea de Revelion. Vedeta a petrecut alături familie şi de prieteni, la un spa din Baloteşti şi a promis, pe pagina ei de Facebook, că după miezul nopţii va încerca toate toboganele de acolo.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×