Cum arată tînăra părăsită de Speak pentru Adelina Pestriţu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/04/2015, 17:49
Cum arată tînăra părăsită de Speak pentru Adelina Pestriţu GALERIE FOTO

S-a iubit timp de patru ani cu Speak, insa, atunci cand a fost parasita de artist pentru Adelina Pestritu, dansatoarea Adriana Marinescu a luat o decizie radicala. A lasat totul in urma si s-a mutat in Los Angeles, acolo unde invata si danseaza.

Inainte de a fi cu Adelina Pestritu, Speak s-a iubit timp de patru ani cu o focoasa bruneta, Adriana Marinescu, ce a lucrat ca dansatoare in trupa Fly Project. Relatia lor a fost una plina de suisuri si coborasuri, iar de vina pare sa fi fost gelozia exagerata a tinerei, dar si nestatornicia lui Speak. La inceputului anului 2014, relatia dintre artist si Adelina Pestritu a fost data in vileag, iar cei doi au recunoscut ca traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

CLICK SUS PE POZA PENTRU GALERIA FOTO

Desi multi l-au acuzat pe cantaret ca a jucat la doua capete si ca nu se despartire de Adriana atunci cand s-a combinat cu Adelina, Speak sustine ca atunci cand a inceput sa iasa cu vedeta Kanal D, era un barbat liber.

A plecat din tara pentru a uita de Speak!

Cert este faptul ca Adriana a suferit teribil atunci cand a aflat ca barbatul langa care a crescut s-a indragostit de o alta femeie si ca deja locuiesc impreuna. Astfel, ea a luat o decizie radicala.

Si-a facut bagajele si a plecat in Los Angeles, acolo unde invata si danseaza:„Ne-a invitat de multe ori la ea, dar nu am avut cand sa ajungem. Stiu ca ii este bine, studiaza acolo si este fericita. Nu stiu exact daca lucreaza, insa a plecat cu ceva bani de aici, avea pusi deoparte. Ea isi dorea demult sa faca acest pas, dar au fost cateva lucruri care au tinut-o pe loc pentru o perioada de timp. Am colaborat extraordinar cu ea si sper sa o revad cat de curand”, a declarat Tudor Ionescu, pentru CANCAN.ro.

Arata mai bine decat Adelina Pestritu?

De profesie dansatoare, Adriana Marinescu se poate lauda cu un trup aproape perfect, iar dovada stau pozele pe care tanara le-a facut de curand. De altfel, multi dintre prietenii lui Speak sustin ca focoasa satena arata mai bine decat actuala iubita a artistului, Adelina Pestritu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×