Cum arată Ștefania, jandarmerița bătută cu bestialitate în Piața Victoriei

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
12/08/2018, 10:22
Cum arată Ștefania, jandarmerița bătută cu bestialitate în Piața Victoriei GALERIE FOTO
Cum arată Ștefania, jandarmerița bătută cu bestialitate în Piața Victoriei

Probabil v-ați întrebat cum arată Ștefania, jandarmerița bătută cu bestialitate în Piața Victoriei, înainte de incident. Ei bine, un participant la protest a reușit să imortalizeze câteva fotografii cu Ștefania, chiar înaintea momentelor fatidice.

Jandarmerița Ștefania, în vârstă de 23 de ani, a fost bătută de un grup de huligani la protestul diasporei de vineri seara, 10 august 2018.

Dan Bujor Dragomir a participat la manifestație și recunoscut-o pe jandarmerița bătută din fotografiile pe care le-a făcut în seara cu pricina. Bărbatul spune că a avut și o discuție cu aceasta.

Ștefania a ajuns la spital spunând că nu-și mai simte picioarele, dar investigațiile ulterioare ale medicilor au arătat că femeia nu a suferit nicio fractură a coloanei cervicale. În schimb, ea a rămas cu multiple traumatisme la nivelul capului și corpului, în urma loviturilor repetate încasate de la grupurile violente din Piața Victoriei.

Oficial, diagnosticul pus de medici este: traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței.

Ieri în Piața Victoriei am avut o conversație cu fata asta frumoasă care a fost foarte amabilă, a vorbit tare frumos cu mine și care la sfârșit m-a întrebat râzând dacă a ieșit bine în fotografiile pe care i le-am făcut. Sper din tot sufletul ca nu este vorba despre ea în bătaia animalică de azinoapte, deși din filmări așa pare… Gândul ăsta mă infioară. Aș vrea să comentați cei care ați fost mai aproape, care o știți, la ce spital este”, a scris fotograful Dan Bujor Dragomir pe Facebook, potrivit Cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×