Cum arată Rosse Marie Florescu la 40 de ani! Vă amintiți de blondina care făcea senzație la ”Surprize, surprize” și pe ”Vaporul iubirii”?

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
07/05/2018, 00:27
Cum arată Rosse Marie Florescu la 40 de ani! Vă amintiți de blondina care făcea senzație la ”Surprize, surprize” și pe ”Vaporul iubirii”? GALERIE FOTO
Rosse Marie Florescu, devenită celebră după ce a participat la ”Surprize, surprize”, a participat alături de Pepe la ”Vaporul iubirii”. Iată cum arată la 40 de ani!

Iată cum arată astăzi Rosse Marie Florescu, la 40 de ani! În anii 2000, Rosse Marie făcea senzație la emisiunea Andreei Marin ”Surprize, surprize”, însă acum arată ca o adevărată divă. În 2011, Rosse Marie Florescu a putut fi urmărită din nou la TV, la Antena 1, acolo unde a participat la ”Vaporul iubirii”.

Senzuala blondă s-a remarcat mereu prin farmecul ei, dar și prin calitățile fizice de invidiat. Așa se face că, după ce a fost în trupa de balet de la ”Surprize, surprize”, ea a avut o mulțime de contracte cu casele de modă. În cele din urmă, a avut și un pictorial de senzație în revista pentru bărbați ”Playboy”. În 2011, a participat alături de Pepe și de alți artiști celebri în emisiunea !Vaporul iubirii”, acolo unde a fost dese ori protagonista unor scene fierbinți.

Cum arată astăzi Rosse Marie Florescu: este mamă singură

Rosse MArie Florescu este, din păcate, o mamă singură. Ea nu a reușit să rămână împreună cu Dragoș Tudor, bărbatul alături de care are o fetiță. Cea mică a avut nevoie de proteze la picioare, atunci când avea doar câțiva anișori, deoarece medicii i-au găsit o malformație ereditară.

Astază, Rosse Marie Florescu a rămas la fel de frumoasă, chiar dacă are nici mai mult nici mai puțin de 40 de ani. Aceasta își crește tot singură fetița, care din fericire nu mai are probleme cu picioarele. Rosabela seamănă tot mai mult cu mama ei, iar asta nu poate decât să o bucure.

Cu ce se ocupă acum Rosse Marie Florescu

După ce a început să aibă tot mai puține apariții la TV și contracte de modă tot mai rare, Rosse Marie Florescu a ales să își deschidă ea însăși o afacere și să nu mai stea la mâna nimănui. Așa se face că acum se întreține din această activitate, pe care o desfășoară alături de sore ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×