Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă? Transformare uluitoare a vedetei FOTO

Victor Anghel   
în Stiri mondene
29/12/2018, 12:45
Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă? Transformare uluitoare a vedetei FOTO GALERIE FOTO
Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă? Transformare uluitoare a vedetei FOTO

Raluca Bădulescu se numără printre vedetele de la noi care a inspirat multe femei să lupte până la capăt în războiul cu kilogramele în plus. La mai bine de cinci ani de când și-a făcut operația de micșorare a stomacului, ea are un trup de zeiță și cântărește 57 de kilograme. Transformarea e uluitoare, mai ales că, de ceva vreme, este nedezlipită de perucile pe care le are. Astfel, mulți dintre susținătorii săi și-au dorit să știe cum arată, de fapt, părul ei, de preferă să-l ascundă. Iar de curând, dorința acestora s-a împlinit: jurata emisiunii “Bravo, ai stil” a făcut publică o imagine în care nu poartă perucă.

“M-am cântărit, da, cum să nu. M-am menținut. Am tot 57 de kilograme, cât aveam în decembrie, înainte de Crăciun. Mi-a ieșit și de această data. Am mâncat de 20 de ori pe zi, tot ce am vrut, dar în cantități foarte mici. Mamă mi-a pregătit un tort numai pentru mine. Am avut tortul meu, dar am mâncat 2-3 lingurițe din el de câteva ori pe zi. Regulă mea e simplă: mănânci ce vrei, dar foarte puțin. Vrei sarmale? Poftim o sârmă și cu asta basta – asta e prima ta masă! Vrei tort, mănânci tort câteva lingurițe și gata, pă, la revedere – ai bifezi a două masă! Adică nu te așezi la masă și mănânci felul 1, felul 2, felul 13, ciugulești din ce vrei câte puțin. Am avut și eu temerea asta să nu cumva să iau în greutate, dar de fiecare data când mâncăm mai mult, a două zi o lăsăm mai moale” a mărturisit recent Raluca Bădulescu pentru kfetele.ro.

Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă

În vârstă de 44 de ani, Raluca Bădulescu se mândrește cu un trup sexy ca al tinerelor de 24 de ani! Iar secretele de frumusețe o ajută să păcălească timpul și când vine vorba de chip. Totuși, din păcate, vopseaua folosită ani în șir i-a cam afectat părul, astfel că, ea a decis să poarte peruci atunci când merge la vreun eveniment sau la serviciu. Recent, creatoarea de modă s-a lăsat fotografiată într-un moment al zilei în care nu purta perucă și, având în vedere zâmbetul larg de pe fața ei, mulți și-au dat seama că se simte excelent în pielea sa.

Într-un interviu mai vechi, ea a vorbit despre decizia de a-și face intervenția Gastric Sleeve. “Inițial, înainte să încep procesul de slăbire care a debutat în urmă cu 5 ani, am mers la un consult la medicul Constantin Stan, pe care îl apreciez enorm. Voiam să îmi fac o serie de liposucții, doar, doar o să par mai slabă însă, medicul Constantin Stan s-a împotrivit și mi-a spus că refuză să facă așa ceva și că nu aceea este soluția cea mai bună pentru mine”, a povestit Raluca Bădulescu, potrivit wowbiz.ro.

Raluca Bădulescu fără perucă, într-un selfie alături de fiul ei

Raluca Bădulescu și-a tăiat stomacul

În 2013, Raluca Bădulescu a suferit o operație de micșorare a stomacului. Pe atunci, vedeta cântărea peste 120 de kilograme, iar sânii uriași îi creau probleme atunci când își lua haine. Intervenția chirurgicală a fost realizată de medicul estetician Constantin Stan, care este soțul Andreei Berecleanu. În primii doi ani după ce și-a tăiat stomacul, ea a slăbit aproape 70 de kilograme și, la un moment dat, a ajuns să cântărească 55 de kilograme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×