Cum arată primul soţ al lui Teo Trandafir! Ce meserie rară are Alexandru

Raluca Ogaru   
în Reality show
29/07/2018, 08:31
Cum arată primul soţ al lui Teo Trandafir! Ce meserie rară are Alexandru GALERIE FOTO

Toată lumea îl ştie pe Constantin Iosef, însă puţin cunosc faptul că acesta e cel de-al doilea soţ al lui Teo Trandafir. Vedeta, născută cu numele Uţă Teodora Virginia, poartă de fapt numele primului său partener de viaţă cu care a fost căsătorită între anii 1990 – 1996.

Teo Trandafir a fost măritată între anii mai sus menţionaţi cu Alexandru Trandafir, fost pilot şi totodată copilot al lui Adrian Iovan. Acesta a vorbit despre Alexandru Trandafir, înainitea tragicului accident în care şi-a pierdut viaţa. Adrian Iovan susţinea pe atunci căAlexandru Trandafir nu i-a spus niciodată că a fost căsătorit cu Teo, că era un bărbat foarte discret şi un profesionist.

De asemenea, Adrian Iovan a mai povestit că primul soţ al îndrăgitei prezentatoare TV are o nouă familie, alături de care îşi petrece timpul odată ce a ieşit la pensie. De cealaltă parte însă, anumite surse declarau cu ani în urmă pentru un cunoscut tabloid că primul soţ al lui Teo Trandafir era un încrezut şi tocmai acesta a fost motivul pentru care vedeta a divorţat: nu îl mai suporta.

Teo Trandafir, însă, a vorbit mereu foarte frumos despre primul soţ. Şi tatăl ei, medicul Ion Uţă, a lăsat impresia că îl regretă pe primul său ginere, despre care nu are decât cuvinte de laudă.

Iată ce spunea Teo Trandafir, anul trecut, într-un interviu acordat Revistei ”Ciao!”: ”Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar că formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm. Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele. Copilul meu poartă acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uţă. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai ţin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×