Cum arată Note 9. Specificații complete și preț. VIDEO

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
08/08/2018, 19:39
Cum arată Note 9. Specificații complete și preț. VIDEO GALERIE FOTO
Cei care sunt fani ai brand-ului sud-coreean trebuie să știe că prețul pentru Samsung Galaxy Note 9 va porni de la 1.050 de euro pentru varianta de 128 GB, putând ajunge până la 1.250 de euro pentru varianta cu 512 GB, potrivit Win Future, citat de The Inquirer.

Vă prezentăm în premieră imagini cu noul Note 9, care va fi prezentat oficial joi, 9 august 2018. Samsung Galaxy Note 9 va fi vârf de gamă pentru concernul sud-coreean. Astfel, Samsung a luat-o înaintea concurentului direct Apple, care urmează să prezinte și el în septembrie noul iPhone 9. 

Știri Mondene vă prezintă în premieră tot ce s-a aflat până acum despre lansarea de mâine, joi 9 august.

Noul Galaxy Note 9 va păstra o serie de specificații de la Note 8
Noul Galaxy Note 9 va păstra o serie de specificații de la Note 8

Cum arată Samsung Galaxy Note 9. Design și specificații

Designul pentru noul Samsung Galaxy Note 9 este similar cu cel al Note 8, lansat anul trecut. Mai exact, va avea un ecran foarte mare și va avea sticlă atât pe față, cât și pe spate. Pentru note 9, vor fi disponibile 3 variante de culoare:  Mystic Black (negru), Engineered Blue (albastru) și Artisan Copper (maroniu).

Analizând nemulțumirile utilizatorilor gamei Note 8, cei de la Samsung s-au gândit de această dată să coboare senzorul de amprentă din spate sub camerele foto. Astfel, cei care își vor achiziționa această variantă să aibă o experiență mai plăcută decât cea cu Note 8. Ecranul de 6,4 inchi și rezoluția QHD+ – 2.960 x 1.440 pixeli, în celebrul format Samsung 18,5:9 vor fi specificații greu de egalat de concurență, potrivit revistei americane Forbes. În plus, pe spatele Note 9 sunt prevăzute dpuă camere de 12 megapixeli, în timp ce camera de pe față va avea 8 megapixeli. Stylus-ul, numit S Pen la toată gama Samsung, este brandul identitar al seriei Note, iar acesta a fost de asemenea îmbunătățit. Acesta va avea o încărcare de 40 de secunde, astfel fanii având posibilitatea să îl folosească timp de 30 de minute. Concomitent, două apăsări pe butonul său vor porni camera telefonului în modul selfie.

Galaxy Note 9: baterie de 4.000 mAh și sunet AKG

În ceea ce privește bateria, aceasta va avea 4.000 mAh, iar mufa audio va rămâne în continuare. Samsung vrea să introducă odată cu această serie boxe AKG, mai ales că acum gigantul sud-coreean deține brandul audio. Ultimele modele Samsung vin acum și cu căști AKG.

Samsung Galaxy Note 9 moștenește de la predecesorul său Note 8 funcția de scanare a irisului, rezistența la apă și praf IP68, dar și modulul de încărcare wireless. În ceea ce privește procesoarele, experții spun că Samsung va introduce din nou o soluție duală: fie Qualcomm Snapdragon 845, fie un cip Exynos dezvoltat de către Samsung.

Note 9: Memoria internă de stocare va fi până la 512 GB
Note 9: Memoria internă de stocare va fi până la 512 GB

Galaxy Note 9: 512 GB spațiu de stocare

În privința memoriei RAM, există două variante fiabile: ori rămâne la 6 GB, ca la modelul anterior, ori se va face trecerea la 8 GB. În ceea ce privește stocarea, avem un minimium de 128 GB de memorie RAM sau un maximum 512 GB, pentru a răspunde chiar și împătimiților de jocuri video 4K.

Tot la capitolul stocare, Galaxy Note 9 ar putea reține și posibilitatea de includere a unui card MicroSD. Astfel că în total acesta ar putea atinge 1 TB de memorie rapidă pentru stocare, adică tot atât cât un laptop. De exemplu, maximul înregistrat pe iPhone e de 256 GB.

Asistentul virtual Bixby revine

Un alt trend al companiei este promovarea puternică a asistentului său virtual Bixby. Asistentul Bixby este prezent și pe modelele Galaxy S8 și S9, iar utilizatorii au fost deranjați de faptul că butonului pentru Bixby nu îi poate fi atribuită altă funcție. Mai nou, Bixby se găsește și pe televizoarele inteligente ale Samsung.

Samsung Galaxy Note 9. La ce preț poate fi achiziționat

Cei care sunt fani ai brand-ului sud-coreean trebuie să știe că prețul pentru Samsung Galaxy Note 9 va porni de la 1.050 de euro pentru varianta de 128 GB, putând ajunge până la 1.250 de euro pentru varianta cu 512 GB, potrivit Win Future, citat de The Inquirer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×