Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua. Cântăreața a realizat un colaj cu familia

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 22:49
Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua. Cântăreața a realizat un colaj cu familia
Carmen de la Sălciua are 234.000 de urmăritori pe Instagram

Carmen de la Sălciua și-a prezentat familia într-o fotografie pe Instagram. Cântăreața de muzică de petrecere apare în imaginea pentru care fanii ei au înroșit butonul de like alături de mama și sora ei.

Carmen de la Sălciua, colaj emoționant cu părinții și sora ei

Carmen nu s-a lăudat niciodată cu familia ei, deși ar avea toate motivele. Vedeta nu provine dintr-o familie înstărită, ci dintr-una modestă, dar în care a învățat că tot ce trebuie să facă în viață este să muncească pentru a ajunge mare, lucru pe care l-a reușit.

Fosta soție a lui Culiță Sterp s-a mai pozat până acum cu Daniela, însă pe mama ei nu a prezentat-o niciodată urmăritorilor ei pe rețelele de socializare și nici în aparițiile publice.

În poza postată recent pe Instagram apare și tatăl brunetei, cu care aceasta are o relație cu totul specială, căci, se știe, fetele sunt în general mai apropiate de tați.

„Dintre toate darurile pe care le primește omul cel mai important rămâne familia!”

În mesajul care însoțește fotografia care a strâns peste 7.000 de like-uri, Carmen le mulțumește părinților pentru educația primită și pentru grija pe care i-a purtat-o atât ei cât și surorii sale.

„Dintre toate darurile pe care le primește omul pe pământ cel mai important rămâne Familia! Mama, tata și două fetițe👨‍👩‍👧‍👧! Va mulțumim pentru educația frumoasa care ne-a adus unde suntem! #lovemyfamily”, a scris frumoasa muziciană.

„Tu semeni cu mama ta dar ai ceva si de la tata ❤️ sa traiti sanatosi si fericiti cu totii! 😘; Semeni cu mama.. inainte de operatiii erai leita ea; O familie frumoasă!😘😘😘👏😘👏; Ce bine semeni cu mama ta; Cea mai superbă familie; Doi parinti foarte frumosi si doua printese minunate sa va dea Dumnezeu multa sanatate”, sunt comentariile pe care artista le-a primit.

Carmen de la Sălciua
Imaginea postată de Carmen de la Sălciua care i-a emoționat pe fanii ei. Mulți spun că seamănă cu mama ei
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×