Vă mai aduceţi aminte de Iulia Frăţilă? Cum arată la 9 ani de când s-a retras din TV, din cauza unei boli cumplite

Raluca Ogaru   
în Reality show
22/03/2018, 23:22
Vă mai aduceţi aminte de Iulia Frăţilă? Cum arată la 9 ani de când s-a retras din TV, din cauza unei boli cumplite GALERIE FOTO

Vezi aici cum arata acum!

Blondă, tânără, frumoasă, Iulia Frăţilă a câştigat repede inimile românilor, după Revoluţie. S-a făcut cunoscută alături de Florin Călinescu la ”Te uiţi şi câştigi”, dar apoi şi-a construit singură o carieră în lumea televiziunii. Când era însă în vogă, a fost nevoită să se retragă fulgerător, din cauza unei boli cumplite.

Iniţial, s-a spus că ar fi avut cancer şi că a reuşit să îl învingă prin tratament şi schimbarea stilului de viaţă. Ulterior, vedeta a apărut la TV şi a spus că nu a fost vorba de aşa ceva, însă din cauza unei boli, într-adevăr a fost nevoie să renunţe la tot.

Cert este că medicii i-au spus Iuliei că trebuie să evite orice emoţie negativă, să trăiască într-un mediu plăcut care să nu o solicite foarte mult, iar aşa a luat decizia de a pleca din România. Prima dată a mers în Spania, alături de soţ, apoi au ajuns în Statele Unite, acolo unde trăiesc şi astăzi.

După ce a învăţat să îşi regleze mecanismele interioare, Iulia a hotărât să îi ajute şi pe alţii, iar în America asta face. Are la bază un master în Psihologie, obţinut în România în 1995, şi lucrează în SUA, în domeniu, din 2011.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×