Cum arată fetița cea mică a Angelinei Jolie cu Brad Pitt. E la fel de frumoasă ca mama ei

Ana Chivu   
în Stiri mondene
29/10/2018, 14:27
Cum arată fetița cea mică a Angelinei Jolie cu Brad Pitt. E la fel de frumoasă ca mama ei GALERIE FOTO
Cum mai arată fiica fostului cuplu Jolie-Pitt?

Fiica celebrului fost cuplu Jolie-Pitt devine tot mai frumoasă. Micuța are doar 10 ani, dar seamănă la grație și frumusețe cu mama sa, Angelina Jolie. Aceasta este fiica cea mai mică a celor mai controversate vedete de peste hotare.

Se pare că tocmai Vivienne seamănă perfect și fizic, dar și în gesturi mamei. Pe lângă toate acestea, micuța pare că nu ne va lăsa se ne fie dor de aparițiile Angelinei peste ani, căci deja îi calcă pe urme. Talentul moștenit de părinții săi nu a putut să stea foarte mult neșlefuit, așa că primul film în care a apărut a fost Maleficient, interpretând-o pe Aurora.

Cum arată fiica cea mică a Angelinei Jolie cu Brad Pitt?

Micuța blondă, Vivienne, este copia fidelă a celebrei actrițe. Aceasta face parte dintr-o familie cu adevărat numeroasă. Fostul cuplu Jolie-Pitt a adoptat 3 copii: Maddox(Cambodgia), Zahara(Etiopia), și Pax(Vietnam), și mai au trei copii biologici: Hjiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Așchia nu sare departe de trunchi, așa că Vivienne se poate mândri cu faptul că deja este activă în domeniul care i-a făcut cunoscuți pe cei doi părinți ai săi. „Angie s-a gandit ca va fi o experienta amuzanta pentru ea si pentru Viv, iar Viv este naturala si talentata. Ceilalti copii insista acum pe langa Ange si Brad rugandu-i sa le faca rost de roluri in film”, a afirmat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Vivienne, fiica cea mai mică a fostului cuplu Jolie-Pitt
Vivienne, fiica cea mai mică a fostului cuplu Jolie-Pitt

De asemenea, și fetița biologică cea mai mare a acestora a avut un rol în filmul „Strania poveste a lui Benjamin Button”.

Divort Angelina Jolie și Brad Pitt

Din nefericire, anul acesta cei doi și-au spus adio definitiv. Angelina Jolie(42 de ani) și Brad Pitt(54 de ani) au divorțat, dar au avut la mijloc o înțelegere, o ultimă înțelegere. „S-au înţeles în privinţa termenilor de divorţ.

Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocaţi, dar vor fi depuse în instanţă în următoarele săptămâni. Este o mare schimbare faţă de momentul în care s-a încheiat căsătoria, mai ales privind acuzaţiile aduse de Angelina la adresa lui Brad, dar acum se înţeleg destul de bine“, a declarat o sursă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×