Cum arată Dacia Sandero. Un model camuflat a fost surprins pe străzile din România

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/02/2019, 14:58
Cum arată Dacia Sandero. Un model camuflat a fost surprins pe străzile din România GALERIE FOTO
Dacia Sandero, nou model!

Un model nou al Daciei Sandero a apărut pe străzile din România. Un cititor ProMotor din Târgu-Jiu a fost cel care a surprins chiar în orașul său. Noua Dacia Sandero ar urma să fie lansat anul acesta sau Renault Clio.

Cel din urmă este un model prezentat de francezi. Mașina Dacia Sandero are frâne cu tamburi pe puntea spate și mânerele ușilor din partea de spate sunt încastrate în marginea de sus a ușilor. Acesta se pare că seamănă destul de tare cu modelul francez Clio, deosebindu-se doar cu adâncitura tipică de la baza ușii.

Cum arată noul model Dacia Sandero!

Noul model Dacia Sandero camuflaj
Noul model Dacia Sandero camuflaj

Sandero este destul de populară, în special pe străzile din Italia, Franța, Germania sau Elveția. Noul model camuflaj ar fi apărut în România. La noi în țară, Sandero ocupă un loc după Logan, dar este la fel de practic și se pare că și din ce în ce mai apreciat.

Consum unui Sandero:

Cifra pentru un consum mediu ajunge la 3.8 de litri/100 de kilometri. Conducătorii acestei mașini trebuie să știe că pe timpul iernii este mai mare. În timpul unui test urban de 6.0 de litri/100 de kilometri.

Performanțele unui Sandero:

Mașina are un mod lent de schimbare a treptelor de viteză. De exemplu, modelul Sandero Stepway are următoarele detalii: 1.5 dCi 90CP Easy-R poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 12 secunde, fiind întrecut doar de Citroen C3 Aircross 1.6 BlueHDI 99 CP, model echipat cu cutie manuală. Ceea ce face ușor nedrept acest duel.

Design:

  • Dacia a păstrat pentru soluția inteligentă a jantelor din tablă cu capace decupate care pentru un ochi neinițiat arată exact la fel ca jantele din aliaj.
  • Adăugăm aici gama de culori interesante din care face parte și nuanța Brun Vision a mașinii testate, iar Sandero atrage clienți noi în toată Europa tocmai pentru că nu vrea să fie mai mult decât ceea ce este.

Date tehnice pentru Dacia Sandero:

  • Combustibil-Diesel Nr. uși5
  • Motor tip / cilindriLinie Nr. locuri5
  • Cilindree cmc1461 Lungime mm4089
  • Putere maximă CP (rpm)90 (4000) Latime mm1761
  • Cuplu maxim Nm (rpm)220 (1750) Înălțime mm1555
  • Viteză maximă km/h166 Greutate kg1090
  • Accelerație 0-100 km/h s12.0 Ampatament mm2589
  • Tractiunefață Volum rezervor litri50
  • Cutie viteze Volum portbagaj litri320

Dacia a comercializat în total 140.326 în Franțadoar în 2018. Acesta, potrivit datelor, reprezintă o creștere cu 19%. Dintre acestea unități vândute, 70 077 au fost model Sandero, care ocupă locul 5 într-un clasament general. S-a indicat o creștere a vânzărilor de 3,2%. De asemenea, Dacia Duster a înregistrat 46.931 clienți noi, idnicând și aici o creștere cu 2,2%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×