GALERIE FOTO. Cum arată cîntăreaţa care face un milion de dolari pe zi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/10/2015, 16:50
GALERIE FOTO. Cum arată cîntăreaţa care face un milion de dolari pe zi GALERIE FOTO

Taylor Swift a reusit performanta de a castiga, zilnic, de la inceputul anului, mai bine de un milion de dolari. Din ianuarie, aceasta a castigat nu mai putin de 317,8 milioane de dolari. In tot acest timp, artista in varsta de 25 de ani, cu cele mai mari castiguri din lume, conform Forbes, a sustinut 85 de concerte in America de Nord, Asia si Europa, avand programate si cateva in Australia.

Numai pentru cinci concerte in America de Nord, Swift, in varsta de 25 de ani, a castigat 23,17 milioane de dolari, informeaza news.com.au.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

In plus, artista are contracte cu Diet Coke, Elizabeth Arden, Sony si a investit in trei companii de management in muzica si organizarea turneelor.

Forbes a prezis cu ceva vreme in urma ca Taylor Swift ar putea deveni miliardara inainte de a implini 30 de ani.

Swift face pereche cu Calvin Harris, la randul sau cel mai bine platit din bransa DJ-lor. Impreuna formeaza cel mai „banos” cuplu din showbiz, detronandu-i pe Beyonce si Jay Z.

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×