Cum arată cele mai ciudate toalete din lume. 15 locuri în care ți-ai dori să ajungi… sau nu

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
02/04/2019, 15:14
Cum arată cele mai ciudate toalete din lume. 15 locuri în care ți-ai dori să ajungi… sau nu GALERIE FOTO
Cum arată cele mai ciudate toalete din lume

Cei mai mulți dintre noi credem că o toaletă trebuie să ne ofere intimitate și confort, dar ce ne facem când plecăm de acasă și ajungem în clădiri sau în zone cu băi care de care mai neobișnuite și chiar ciudate. Cei de la site-ul boredpanda.com au făcut o galerie foto cu unele dintre cele mai nereușite idei de design din lume.

Cum arată cele mai ciudate toalete din lume. Design nepotrivit

Una dintre cele mai ciudate idei de design pentru o toaletă este amplasarea mai multor scaune chiar vizavi de vasul WC-ului, ca într-o sală de așteptate. Se creează o stare de disconfort teribil pentru cel care ar urma sa își facă nevoile, sub privirile celor care stau să le vină și lor rândul.

Absolut neinspirată a fost și ideea unor designeri care au ales să scrie „HIV” cu piese de mozaic, dar și a arhitecților care au amplasat un WC chiar în mijlocul sălii în care se jucau și făceau diverse activități educaționale mai mulți copii de grădiniță.

Toaleta sală de așteptare.
Toaleta sală de așteptare.

Geamurile transparente, de evitat

În multe cazuri, cei care amenajează toalete publice sau băi de locuințe private au ales să folosească geamuri transparente, care reduc confortul celor care le utilizează și chiar le dau o stare de stres. Să nu uităm că utilizarea toaletei este strâns legată de noțiunea de intimitate!

Pe de altă parte, transformarea unui vas de toaletă într-un adevărat tron de rege sau de faraon devine ridicolă și nu poate stârni decât hohote de râs. În plus, ne poate spune multe despe ego-ul și gusturile celui care a plătit pentru o astfel de „realizare”.

Podeaua are și ea un rol important. Un designer a avut ideea proastă să imprime pe gresie chipurile unor oameni cu mâinile ridicate, care parcă de imploră să nu folosești toaleta în care ai intrat.

Cele 15 idei ciudate, în GALERIA FOTO din articol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×